Entrevärd/kundmottagare för sommarjobb

Entrevärd/kundmottagare för sommarjobb

Tänkt dig ett jobb där du under ett och samma tak ser kök efter kök och de ena köket är snyggare än de andra. En arbetsplats där du får möjlighet att både kombinera din härliga och orädda personlighet med din strukturerade förmåga i en och samma roll. HTH:s främsta uppgift är att förverkliga deras kunders drömmar och till den uppgiften söker de nu dig som är student och kan jobba tre lördagar i juni och hela juli. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för HTH:s räkning 1 student som vill arbeta som värd/värdinna i sommar. Du kommer att arbeta tillsammans med en säljare i butiken där din uppgift är att välkomna kunder, se till så de får sig en kopp kaffe medans de går runt och tittar på olika kök. Många av HTH:s kunder har rest en lång väg och det är otroligt viktigt för HTH att deras kunder blir omhändertagna och känner att de kan ställa frågor om de har några. Då antalet besökare hos HTH är stort på lördagar och under sommaren är din uppgift som värd/värdinna att säkra upp förstklassig service till besökarna samt vara behjälplig i att boka in möten med HTH:s säljare där de i lugn och ro kan diskutera vad kunden är ute efter.

Inledningsvis kommer du att få en introduktion i hur ditt arbete ska utföras så att du känner dig trygg inför starten.

Arbetsuppgifter
  • möta upp och hälsa kunder välkomna in i butiken
  • bjuda på kaffe och mingla med kunderna
  • boka in kunderna på ett möte med en säljare
Vi söker dig som

* Är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%.

Vi har inget krav på vilken utbildning du läser utan vi kommer se på dina personliga egenskaper då denna roll innebär mycket kontakt med kund. Du är vältalig och du besitter goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Du är orädd och utstrålar trygghet, stabilitet och har förmåga till självinsikt. Du tar dig gärna an nya okända arbetsuppgifter och går gärna utanför din komfortzon. Du är bra på att läsa av situationer och välja rätt väg för att fatta rätt beslut. Känner du igen dig? Sök redan idag!

Körkort är inget krav men det är meriterande. Har du jobbat i butik eller i liknande roll tidigare så är det ett stort plus!

Övrig information
  • Omfattning: 3 lördag i juni (den 5, 12 och 19 juni) samt heltid i juli måndag-fredag
  • Arbetstider: Lördagar 10-15, måndag-fredag 11-18
  • Start: Juni
  • Placering: Örebro
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

https://www.hth.se/