Energiingenjör till KAMTech i Örebro

Energiingenjör till KAMTech i Örebro

Är du en energiingenjör som verkligen vill vara med och göra skillnad i bygg- & fastighetsbranschen? KAMTechnology i Örebro söker nu en energiingenjör med fokus på hållbarhetsfrågor. Drivs och motiveras du av miljöfrågor och vill vara med och effektivisera energibesparingen hos bland annat stat, kommun och landsting? Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

KAMTech är främst verksamma i bygg- och fastighetsbranschen. Företaget bildades 2010 och har sitt säte och hjärta i Örebro. Med en tydlig affärsidé och entreprenörsanda i ryggen, kombinerat med ett brinnande intresse i hållbarhetsfrågor, kan KAMTech sedan starten bistå företag, stat, kommun och landsting att hitta och samordna energieffektiva systemlösningar för energibesparing.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos KAMTechnology AB.

Arbetsuppgifter

Som energiingenjör på KAMTech kommer du arbeta gentemot stat, kommun och landsting såsom exempelvis Specialfastigheter, Futurum Fastigheter och Region Örebro Län (men även privatägda kunder). Din uppgift kan exempelvis vara att rådgöra kring kundens energiförbrukning och utföra analyser samt energiberäkningar. Vardagen som energiingenjör är varierande då olika kunder ställs inför olika klimatutmaningar och därmed har olika behov.

Du kommer även att:
 • Ha eget kundansvar och ansvara för avtal, uppdrag och kundrelation
 • Vara närvarande på plats ute hos kund och fungera som ett stöd i projektet
Hos KAMTech ingår du i ett målmedvetet, engagerat team som alla har samma vision och mål - att kunna bidra till en klimatsmart värld! Du arbetar huvudsakligen nära övriga energiingenjörer på kontoret, men förväntas arbeta självgående och effektivt med stöd från ditt team. Här får du möjligheten och friheten att vara kreativ och drivande i dina projekt, då ett eget ansvar och resultatfokus är ledorden som får dig att passa in i gruppens dagliga arbete.

Vi söker dig som
 • Har en 3- eller 5-årig energiingenjörsutbildning
 • Talar och skriver obehindrad svenska då språket förekommer i det dagliga arbetet
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du har:
 • Kunskap i eneglska tal och skrift
 • Tidigare erfarenhet av IDA Ice
 • Tidigare erfarenhet av certifieringssystem som exempelvis Miljöbyggnad, BREEAM och Svanen
Då det affärsmässiga tänket och engagemanget för miljön är en av de viktigaste grundstenarna i KAMTechs kultur, tror vi att du är just affärsmässig i din roll som energiingenjör. Du är självgående och tycker om affären i sin helhet, och du arbetar bäst när du med egna initiativ och struktur kan leda kunden genom hela processen. Då du kommer att arbeta nära både dina kollegor på kontoret och dina kunder, ser vi att du har en god samarbetsförmåga och kan vara drivande och engagerad i frågor som rör allt från interna dialoger till företagets framtid. Vi tror även att du är en problemlösare som drivs av utmaningen i att kunna se och identifiera ett problem, där du arbetar målmedvetet för att skapa lösningar och möjligheter, och på så sätt skapar ett tryggt och stabilt samarbete med KAMTechs kunder.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KAMTechnologys önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

KAMTechnology AB är företaget som tror på en klimatsmart värld! Deras bidrag till detta är att dom får fastigheter, människor och system att samverka med varandra genom hela fastighetens livslängd!