Elkonstruktör till Andon Robotics

Elkonstruktör till Andon Robotics

Varför inte starta eller fortsätta karriären som elkonstruktör hos Andon Robotics? Oavsett om du är nyutexaminerad eller arbetar som elkonstrutör idag så söker vi dig som vill arbeta med modern robotteknik. Denna roll kommer utmana och utveckla dig. Du kommer in i en spännande tid hos företaget då många nya projekt är på gång och här finns mycket att lära.

Information om uppdraget

Academic Work söker en elkonstruktör till Andon Robotics. Projekten blir fler och fler så därför behöver de förstärka upp personalstyrkan.

Andon Robotics levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning. De är en komplett partner för integrering av robotar i sina kunders produktioner och skapar helhetslösningar för det. Det är en utmanande och spännande utvecklingsresa som väntar då de fortsätter att expandera.

I dagsläget arbetar 12 kollegor som alla är specialister inom sitt område på kontoret och produktionen vid Aspholmen. Här får du möjlighet att utvecklas och specialisera dig samt få ovärderlig kunskap från seniora och mycket kompetenta kollegor. Inte nog med det utan på Andon Robotics värdesätts personalen som den viktigaste resursen och de lägger fokus på allt ifrån teambuildning till individuell utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Andon Robotics.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör får du arbeta med framtagande av elschema, stycklistor samt inköp till projekt.

Arbetet bedrivs i projektform i nära kontakt med projektledare och övriga kollegor i projektet. Projekten varierar från enklare till mer komplexa. Allt arbete sker tillsammans med kunderna vilket gör det möjligt att snabbt få återkoppling på gjorda konstruktioner. Du kommer att introduceras i arbetet av en erfaren kollega för att därefter succesivt ta dig an nya och egna projekt.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Elkonstruktion
 • Dokumentation
 • Maskinsäkerhet
 • Inköp
Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett familjärt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har arbetslivserfarenhet som elkonstruktör.

Vi söker dig som
 • Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom elektronik
 • Har erfarenhet av elkonstruktion med EPLAN eller liknande CAD verktyg. Erfarenheter från studier är tillräckligt men har du arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då det används i det dagliga arbetet
Det är meriterande om du:
 • Har erfarenhet av och arbetat med elkonstruktion
 • Har goda kunskaper i CAD
 • Har erfarenhet av EPLAN
 • Har kompetens i PLC-programmering
Som person är du driven och trivs med att arbeta i projekt samt att få arbetet att gå framåt. Vi ser att du är en person som själv vill utvecklas inom detta område och på så sätt också vara med och utveckla företaget på lång sikt. Eftersom du arbetar projektbaserat och mot deadlines är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera rätt när det krävs. Här arbetar du nära dina kollegor på ett mindre och familjärt företag där sammanhållningen är viktig så vi ser att du trivs med goda samarbeten. En självklarhet för oss är ditt stora tekniska intresse.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare
 • Placering: Aspholmen, Örebro
Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryteringskonsult Anna Larsson

* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Andon Robotics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se