Elkonstruktör till Andon Robotics

Elkonstruktör till Andon Robotics

Varför inte starta eller fortsätta karriären som elkonstruktör hos Andon Robotics? Oavsett om du är nyutexaminerad eller arbetar som elkonstrutör idag så söker vi dig som vill arbeta med modern robotteknik Denna roll kommer utmana och utveckla dig. Du kommer in i en spännande tid hos företaget då många nya projekt är på gång och här finns mycket att lära. Start är i augusti men var snabb in med din ansökan då tjänsten ska tillsättas innan sommaren!

Information om uppdraget

Academic Work söker en elkonstruktör till Andon Robotics. Deras mest erfarne elkonstruktör går i pension och projekten blir fler och fler så därför behöver dom förstärka upp personalstyrkan.

Andon Robotics levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning.
De är en komplett partner för integrering av robotar i sina kunders produktioner och skapar helhetslösningar för det. Det är en utmanande och spännande utvecklingsresa som väntar då de fortsätter att expandera.

I dagsläget arbetar 12 kollegor som alla är specialister inom sitt område på kontoret och produktionen vid Aspholmen. Här får du möjlighet att utvecklas och specialisera dig samt få ovärderlig kunskap från seniora och mycket kompetenta kollegor. Inte nog med det utan på Andon Robotics värdesätts personalen som den viktigaste resurser och de lägger fokus på allt ifrån teambuildning till individuell utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Andon Robotics.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör får du arbeta med framtagande av elschema, stycklistor samt inköp till projekt.

Arbetet bedrivs i projektform i nära kontakt med projektledare och övriga kollegor i projektet. Projekten varierar från enklare till mer komplexa. Allt arbete sker tillsammans med kunderna vilket gör det möjligt att snabbt få återkoppling på gjorda konstruktioner. Du kommer att introduceras i arbetet av en erfaren kollega för att därefter succesivt ta dig an nya och egna projekt.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Elkonstruktion
 • Maskinsäkerhet
 • Inköp
 • Dokumentation
Tjänsten passar dig som söker efter en långsiktig arbetsplats och som vill arbeta på ett familjärt företag där du får bidra, utvecklas och specialisera dig. Vi söker såväl dig som är nyutexaminerad som dig som har arbetslivserfarenhet som elkonstruktör.

Vi söker dig som
 • Är civilingenjör eller högskoleingenjör inom relevant utbildningsområde med inriktning och kunskap inom elektronik.
 • Har erfarenhet av elkonstruktion med EPLAN eller liknande CAD verktyg. Erfarenheter från studier är tillräckligt men har du arbetslivserfarenhet inom området är det meriterande.
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av och arbetat med elkonstruktion
 • Har goda kunskaper i CAD
 • Har erfarenhet av EPLAN
Som person är du driven och trivs med att arbeta i projekt samt att få arbetet att gå framåt. Vi ser att du är en person som själv vill utvecklas inom detta område och på så sätt också vara med och utveckla företaget på lång sikt. Eftersom du arbetar projektbaserat och mot deadlines är det viktigt att du är flexibel och kan prioritera rätt när det krävs. Här arbetar du nära dina kollegor på ett mindre och familjärt företag där sammanhållningen är viktig så vi ser att du trivs med goda samarbeten. En självklarhet för oss är ditt stora tekniska intresse.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Månadslön enligt överenskommelse
 • Placering: Aspholmen, Örebro
 • Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Anna Larsson, 073 640 92 26
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Andon Robotics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Andon Robotics levererar kundspecifika lösningar för robotiserad hantering och svetsning. De jobbar med alltifrån att ta fram lösning tillsammans med kunderna till konstruktion, montering, provning, installation och igångkörning. Huvudfokus är den svenska marknaden men de gör en del leveranser utomlands.