Eftermarknadsansvarig till Erwin Hymer Group

Eftermarknadsansvarig till Erwin Hymer Group

Kom och arbeta som eftermarknadsansvarig på Erwin Hymer Group Sverige AB som är marknadsledande inom mobila reseupplevelser. Här får du vara med och arbeta för att utveckla eftermarknadsarbetet strategiskt såväl som operativt med dedikerade partners och engagerade kollegor.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Erwin Hymer Groups räkning en eftermarknadsansvarig. Vi söker dig som vill arbeta med deras marknadsledande varumärken. Placeringsort är Örebro och arbetet innebär en del resande, med övernattningar då återförsäljare finns i hela Sverige samt att fabrikerna ligger i Tyskland.

Erwin Hymer Group Sverige AB ansvarar för den svenska försäljningen av husbilar från HYMER, Bürstner, Carado och Laika, samt husvagnar från Eriba. Varje varumärke har sin egen unika identitet som skall förvaltas och utvecklas. Deras husbilar/husvagnar säljs via dedikerade partners över hela landet, tillsammans har de en marknadsandel runt 30%. Erwin Hymer Group Sverige AB befinner sig i en positiv utveckling och ytterligare varumärken planeras att lanseras.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Erwin Hymer Group Sverige.

Arbetsuppgifter

Representera samtliga varumärken inom företaget

Löpande kontakt med återförsäljare och hantera operativa frågor

Initiera, planera, genomföra och följa upp eftermarknadsåtgärder samt kampanjer

Vara länken mellan fabrik och den svenska marknaden i eftermarknadsfrågor

Bidra med kunskap, engagemang och energi i jobbet att utveckla eftermarknaden

Nära samarbete med Area Sales Managers

Här erbjuds du en trygg arbetsplats med starka ägare och engagerade medarbetare i en entreprenörisk miljö. Företaget erbjuder dig att vara med och utveckla och branschens starkaste varumärken.

Vi söker dig som

Har en teknisk gymnasie- eller högskoleutbildning alternativt flera års erfarenhet inom området

Tidigare arbetat i en likande roll, gärna med projekterfarenhet

Har goda kunskaper i svenska såväl som engelska muntligt och skriftligt

Goda kunskaper i Officepaketet

Som person är du:

Serviceinriktad

Trygg i dig själv

Samarbetsvillig

Har du erfarenhet av arbete inom branschen och en liknande roll är det meriterande men det viktigaste för oss är att du delar deras passion.

Som eftermarknadsansvarig är det viktigt att du sprider positiv energi och trivs i en föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik. Du är utåtriktad och trivs i kontakten med återförsäljare och kollegor. För att bli långsiktig i rollen är det viktigt att du är en organisatoriskt lagd person som uppskattar struktur, ordning och reda. Vidare så är du prestigelös, engagerad och lyhörd inför vad både dina kunder och kollegor har för tankar och idéer.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Örebro, frekventa resor med övernattning ingår i denna tjänst
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Erwin Hymer Groups önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erwin Hymer Group har Europas starkaste varumärken under ett och samma tak. Deras företag sätter nya trender och driver utvecklingen av husbilar, husvagnar och andra reseupplevelser. Koncernen sysselsätter ca 4000 kompetenta medarbetare som alla har en stark passion för deras produkter.