Depåchef till Lambertsson i Örebro

Depåchef till Lambertsson i Örebro

Lambertssons mål är att bli branschens bästa leverantör. Genom hög kvalite och ett starkt personligt engagemang arbetar de för att ha fullständigt nöjda kunder. Ett tufft, men också vad vi tror ett stimulerande mål för dig som blivande depåchef! Verksamheten i Örebro har varit igång i ett år och vi letar efter dig med tidigare erfarenhet av TA som vill vara med och leda verksamheten till nästa nivå.

Information om uppdraget

TA-avdelningen erbjuder helhetslösningar inom trafiksamordningar samt erbjuder uthyrning av TA-material till såväl stora som små jobb. Depån i Örebro har nu varit igång under ett år och befinner sig i en expansiv fas, därför söker Academic Work deras nästa depåchef.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Lambertsson. Lambertsson ingår i Peab-koncernen och i denna roll blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle.

Arbetsuppgifter

Som depåchef på Lambertsson kommer du få möjligheten att sätta din prägel på verksamheten. Du kommer att få rekrytera och tillsätta det team du tror kan ta verksamheten till nästa nivå. Rollen innefattar personal- samt budget- och resultatansvar men innefattar också mycket kundkontakt. Du som depåchef arbetar aktivt för att stärka företagets varumärke och lägger stor vikt vid att förvalta samt utveckla långsiktiga relationer. Det är av stor vikt att du har erfarenhet av TA för att ha kunskap och en inblick i hur branschen fungerar.

Som depåchef är du även ansvarig för planering av det dagliga arbetet, exempelvis beställer du material och lägger prognos på kommande beställningar. Du parerar mellan ett operativt, kortsiktigt perspektiv och den strategiska översikten som skall få er att växa på sikt. Ambitionen är att du kommer arbeta tätt med en arbetsledare som avlastar i vissa utvalda operativa moment men till en början är det en stor fördel om du som chef får lära dig verksamheten från grunden. Utöver planering och daglig uppföljning av personal och resultat kommer du att bidra med expertis till företagets kalkylavdelning i anbudsförfaranden

Tjänsten passar dig som arbetat några år inom trafik- och anläggning (exempelvis som arbetsledare) men som nu är redo att ta nästa kliv i karriären. Inte minst, få möjlighet att sätta verksamheten i Örebro på kartan!

Vi söker dig som
  • Har arbetat inom trafik- och anläggning tidigare och har god kunskap om branschen.
  • Har haft ledande roller inom drift- och underhållsarbete, asfalt eller Trafikverksprojekt.
  • Kan prata och skriva svenska obehindrat då det används i det dagliga arbetet
  • Har B-körkort.
Det är meriterande om du:

* Är certifierad enligt Trafikverkets SIK-kompetenskrav nivå 3A

Som person är du affärsmässig. Du trivs bra när du får vara involverad i hetluften och agera med företagets bästa för ögonen. Att skapa goda resultat är viktigt för dig oavsett om det gäller mätbara resultat eller nöjda kunder. Du är kommunikativ och förstår vikten av att bygga starka relationer, såväl internt som externt. För dig kommer det naturligt att vara en god ambassadör för företaget samt en förebild internt. I denna roll har du kontinuerlig kontakt med kunder och leverantörer men också myndigheter så som exempelvis Polisen och Trafikverket, något som kräver stor nogrannhet och en förståelse för kvalité i alla led.

Då du är ytterst ansvarig för verksamheten i Örebro är det viktigt att du är en beslutfattare som också är van att fatta beslut som inte är helt självklara och lätta. Du har pondus och har lätt för att inge förtroende. Det ska dock tilläggas att du alltid har flera depåchefer runt om i Sverige att bolla situationer och utmaningar med och såklart även regionchefen som blir din närmsta chef.

Här kan du läsa mer om hur en depåchef i Lindome beskriver sitt arbete och varför hon tycker att hennes roll är stimulerande.

Lambertssons kärnvärden är jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga och självklart är det viktigt att du som framtida depåchef står bakom och kan värna om dessa värderingar.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare.
  • Lön: Avtalsmässig månadslön.
  • Placering: Örebro
  • Kontaktuppgifter: Anna Larsson 0736409226
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork