Deltidsarbete som servicetekniker hos CRAMO

Deltidsarbete som servicetekniker hos CRAMO

Är du studerande på universitet/högskola och vill kombinera dina studier med ett tekniskt arbete? Är du en noggrann person med intresse för maskiner?
Vi söker nu en servicetekniker till Cramo i Örebro. Vi går igenom urvalet löpande, så om du är den vi söker skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Som servicetekniker hos Cramo kommer du att arbeta med att besikta uthyrda byggmaskiner som kommer åter från kund.
Du kommer att göra en funktionskontroll av maskinerna för att säkerställa att de är i rätt skick och redo för att hyras ut på nytt. Några av momenten som ingår i en funktionskontroll är tillexempel att rensa, rengöra, smörja och testköra maskinerna. Du kommer att arbeta i en grupp på ungefär 10 personer med varierande ålder, erfarenhet och bakgrund. Då en del av arbetsmomenten innehåller truckkörning ska du som söker ha truckkort A1-B4.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cramo under tiden du studerar.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Systematiskt utföra funktionskontroll av maskiner
 • Ha kontakt med åkare och lossa maskiner
 • Köra truck
Tjänsten passar dig som har ett intresse för bygg, maskin eller fordonsbranschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som studerar, och vill arbeta extra vid behov för att täcka upp vid hög belastning samt vid sjukdom och semester. Arbetstiderna är förlagda dagtid och enligt överrenskommelse.
 • Har grundläggande kunskaper i svenska och engelska då kommunikation med kollegor och kunder sker på dessa språk.
 • Har truckkort A1-B4
 • Studerar minst 50% på högskola eller univeristet med minst ett år kvar av dina studier
Det är meriterande om du
 • Har arbetat med service av maskiner eller fordon.
 • Har utbilning inom el, fordon eller verkstadsindustrin.
Som person är du strukturerad och noggrann, det är viktigt eftersom funktionskontrollen skall bli korrekt utförd. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och är självgående. Genom ett systematiskt arbetssätt och med ett öga för detaljer lämnar du ingenting åt slumpen. I rollen som servicetekniker är det viktigt att du är tålmodig då arbetet stundvis är repetitivt.
 • Start: September
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Örebro, Aspholmen
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cramo är Europas näst största företag inom uthyrning av maskiner och industrirelaterad utrustning riktad mot byggbranschen. Genom att vara den kompletta leverantören inom maskinuthyrning vill Cramo vara behjälpliga till både små som stora kunder i byggbranschen, men även inom industri, offentlig sektor och privata kunder.
Att erbjuda utrustning av högsta kvalitet är själva kärnan för trovärdighet i Cramos verksamhet. Vare sig det handlar om handhållna verktyg eller tyngre maskiner har Cramo branschens mest pålitliga rutiner för att reparera eller byta ut utrustningen om det skulle behövas.
Som arbetsgivare värderar Cramo effektivitet, kvalitet och innovation!