Delivery Coordinator till Evrys 1st line support

Delivery Coordinator till Evrys 1st line support

Evry strävar efter att bli Nordens största och bästa IT-tjänsteföretag! Evrys storlek är deras styrka och som ett av Nordens ledande IT-bolag finns här för dig med rätt driv och vilja stora utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu dig som är redo att axla rollen som Delivery Coordinator och därmed ansvara för ett av leveransteamen på Evrys 1st line support. Varmt välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en Delivery Coordinator på heltid till EVRY i Örebro.
Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Evry. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6-12 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till Evry, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • Att ta nästa steg i din karriär och chansen att få ytterligare meriter inför framtiden. Du får möjligheten att utvecklas kompetensmässigt, ta stort ansvar för teamets resultat och samarbeta med ett gäng härliga kollegor.
 • En roll på ett företag som är ett av Nordens ledande IT-bolag där du har chans att utvecklas både inom och tillsammans med EVRY.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Delivery Coordinator kommer du att ansvara för den operativa driften och bli en del av teamet inom DPS Customer Services Security. Teamet du kommer att ansvara för består idag av 7 helpdeskmedarbetare och deras huvudsakliga uppgift är att ge högklassig support till EVRYS kunder via telefon och mail gällande frågor kring deras IT-tjänster.

Varje team ansvarar för olika kunder och du som Delivery Coordinator arbetar med att stötta och ständigt leda teamet framåt. Du kommer att ha ett tätt samarbete med Account Managers samt Head of Department där du konsekvent rapporterar resultat och utfall rörande ditt kundteam.

Du kommer till exempel att:
 • Leda teamet framåt i den dagliga styrningen genom att exempelvis fördela arbetsuppgifter och se över ärendeköer
 • Ansvara för att kundens leveranstider uppnås
 • Rapportera resultat och utfall till kunder samt Head of Department
 • Vara med och utveckla teamet genom att driva förbättringar framåt gällande rutiner och processer
 • Ansvara för schemaläggning och planering
 • Vid behov stötta upp och arbeta i supporten
För att komma in i rollen som Delivery Coordinator på bästa sätt kommer du att få en introduktion tillsammans med Head of Department samt de andra Delivery Coodinators. På EVRY i Örebro finns det i dagsläget tre Delivery Coordinators och tillsammans stöttar ni varandra i arbetet genom kontinuerlig dialog och möten.

Vi söker dig som
 • Har några års erfarenhet av servicedeskarbete eller supportarbete inom IT
 • Talar och skriver flytande svenska och engelska då språken dagligen används i arbetet
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet av ledarskap
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare
Vi ser att du som söker har mycket goda kunskaper inom IT. Du har förslagsvis en bakgrund inom 1st line eller 2nd linesupport och vill nu ta steget och utvecklas i rollen som Delivery Coordinator. I denna roll har du som Delivery Coordinator inte personalansvar för dina kollegor i teamet men förväntas driva det dagliga operativa arbetet i gruppen i enlighet med företagets mål och visioner.

Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. Vi ser att du som söker gillar att arbeta i en roll som kräver stort ansvarstagande. Du har en positiv inställning och är engagerad och lyhörd för att lära dig och ständigt utvecklas inom arbetet. Du drar dig inte för att se och ta egna initiativ till förbättring och effektivisiering. Då EVRY har en hög förändringstakt är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i en organisation i rörelse. Är du personen som främjar ett gott samarbete, entusiasmerar och leder medarbetare framåt i deras arbete är du perfekt för det här jobbet!

Övrig information
 • Start: Omgående, men hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, kontorstider mellan 8.00-17.00
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Evry är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. De har en lokal närvaro på 50 orter i Norden med ett team på 10 000 medarbetare. Med insikter, lösningar och teknik skapar dem affärsnytta för kunder och värde för hela samhället. Genom en hög verksamhetskompetens, förståelse för olika branschers utmaningar och en global leveransmodell hjälper dem kunder att maximera potentialen av sin IT och nå sina affärsmål.