Client Manager till Annonsdax/Schibsted

Client Manager till Annonsdax/Schibsted

Vill du jobba med några av Sveriges starkaste varumärken inom media som Aftonbladet, Svenska Dagbladet och Blocket? I arbetet att utveckla Schibsteds affärsrelationer lokalt söker vi nu två säljare med entreprenörsanda till kontoret i Örebro. Drivs du av att nätverka och skapa affärsmässiga kontakter, samtidigt som du är säljaren som vill bygga långsiktiga kundrelationer i en digital miljö? Sök redan idag då urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Annonsdax är Schibsteds huvudsäljbolag med ca 70 anställda runt om i Sverige. I en spännande digital miljö som ständigt utvecklas arbetar man med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media, bland annat Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni, Svenska Dagbladet, Tv.nu samt Schibsteds egna magasin.

Nu söker vi två nya säljare till kontoret i Örebro, för att etablera och stärka den digitala närvaron på den lokala marknaden. Kontoret finns i lokalerna hos Creative House, där man erbjuds en arbetsplats i centrala Örebro som omges av andra digitalt kreativa personer i näringslivet. Hos Annonsdax ges du möjligheten att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Annonsdax.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att ingå i- och ansvara för att bygga de lokala digitala affärerna tillsammans med ytterligare en säljare som blir din kollega på plats. Här finns en ambition om att kunna växa och skapa fler kundrelationer. Du kommer att arbeta med Schibsteds medieportfölj och ansvarar för att söka upp, boka och genomföra möten med nya kunder, kombinerat med att förvalta de samarbeten som finns sedan tidigare. Arbetsuppgifterna är varierande och ger dig utrymme att skapa nya spännande kontakter och samtidigt sätta din prägel på befintliga samarbeten. Rollen innebär resor runt om i Örebro län där du arbetar mot uppsatta mål och budget om både intäkter och aktivitet. Ditt fokus kommer att vara kundaffären och hur du på bästa sätt optimerar och utvecklar denna genom förberedelse, research, skräddarsydda lösningar och att snabbt kunna ta action på utmaningar.

Som ny säljare hos Annonsdax ges du möjlighet till en introduktionsvecka i Stockholm för att få rätt förutsättningar till att lyckas i din roll. Här utbildas och utvecklas du inom produkter, priser, verksamhet och även den säljtekniska delen. I organisationen arbetar man löpande med utvecklingen av alla säljare, genom kontinuerlig coaching och feedback.

Du kommer exempelvis att:
 • Boka möten med nya kunder genom uppsökande kontakt och nätverkande
 • Genomföra kundmöten hos nya kunder för att skapa långsiktiga samarbeten
 • Vara delaktig i- och ansvara för kampanjuppföljning med dina kunder, bland annat genom att förbereda och ta fram rapporter, analysera resultat och bistå kunderna med underlag och rådgivning
Vi söker dig som
 • Talar och skriver obehindrad svenska då språket förekommer i både tal och skrift i den dagliga kommunikationen
 • Har minst ett eller ett par års erfarenhet av företagsförsäljning
 • Har B-körkort samt tillgång till egen bil då du kommer att använda denna vid resor i tjänsten mot en ersättning
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom mediaförsäljning
 • Har ett stort lokalt nätverk i Örebro kommun/län, exempelvis inom föreningsliv eller näringsliv
Som person tror vi att du drivs av att arbeta resultatinriktat, och att du motiveras av att sätta upp och nå mål för att utvecklas. I rollen kommer du att arbeta med ledarskap på distans, vilket gör att du behöver vara självreflekterande och ständigt arbeta för att optimera dina arbetsdagar. Då din närvaro i det lokala näringslivet kommer att vara en framgångsfaktor, ser vi att du är en social person som har lätt för att skapa relationer. Du arbetar engagerat i dina kundrelationer och intresserar dig för detaljerna i varje affär. Då mediebranschen snabbt förändras med nya lösningar och produkter tror vi att du är en flexibel person som har lätt att anpassa dig och som motiveras av förändring i ett högt tempo.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Fast lön + Rörlig lön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Annonsdax önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annonsdax är en del av Schibsted Sales and Inventory (SSI), Schibsted är också delägare i företaget. Sedan starten 2003 har vi expanderat till ett av Sveriges ledande säljbolag inom media, med 20 säljkontor från Sundsvall ner till Malmö med huvudkontor vid Globen i Stockholm. Idag arbetar ett 70-tal personer exklusivt med mediekoncernen Schibsted. SSI är Schibsted Sveriges organisation för annonsaffären och representerar alla bolag i Schibsted Sverige som har en primär annonsaffär. Vi sätter kunden i fokus på ett sätt som är nytt, annorlunda, relevant och utmanande. SSI representerar några av Sveriges starkaste varumärken som Aftonbladet, Klart, Tv.nu, SvD, Blocket och Omni. Vi söker en säljare och person med drivkraft att arbeta med Schibsteds samtliga produkter och varumärken i portföljen.