C#-utvecklare till Nobeli Business Support

C#-utvecklare till Nobeli Business Support

Vill du specialisera dig på Microsoft Office och med hjälp av din programmeringsförmåga arbeta med förbättringar? Har du viljan att skapa nytta för såväl kunder som kollegor? Tycker du dessutom att det är viktigt att jobba på en arbetsplats där det finns utrymme för personlig utveckling? Vi söker nu en C#-utvecklare som får möjlighet att vara en central del i Nobelis affärsidé och i ett nära samarbete med våra kunder ges möjlighet att vara med att utveckla en tjänst som ligger i framkant.

Information om uppdraget

Nobeli Business Support består av flera affärsområden där dokumenthantering är ett av dem. Affärsområdet består av ca 20 medarbetare där ett av teamen fokuserar på dokumentutveckling. Då teamet ska stärkas upp med ytterligare en medarbetare söker vi nu en C#/VBA-utvecklare med placering i Karlskoga eller Örebro.

Företaget består av ca 140 medarbetare och omsätter ca 170 MSEK. Huvudkontoret ligger i Karlskoga och de har även kontor i Örebro, Huskvarna och Linköping.

Arbetsuppgifter

Som C#/VBA-utvecklare i gruppen för dokumentutveckling kommer du att ta fram lösningar för att automatisera och förenkla kundernas dokumenthantering. Du kommer att skapa och utveckla nya, men även förvalta befintliga dokumentlösningar som hanteras hos Nobelis kunder eller internt.

Förutom att du får chansen att lära dig ett spännande område inom utveckling kommer du att känna av att Nobeli satsar på sin personal. Du får möjligheten att specialisera dig på områden som intresserar just dig, något vi anser viktigt i din utveckling.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en IT-inriktad utbildning inom exempelvis systemvetenskap, data eller IT från gymnasiet. Avgörande är ditt intresse och kunskap inom programmering med inriktning C#/VBA.

Specifikt efterfrågad kompetens:
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort då du stundtals besöker kunder
  • Kunskap om programmeringsspråket VBA (Visual Basic for Applications)
Det är meriterande om du

* Har kunskap i SharePoint

Som person drivs och motiveras du av programmeringens problemlösning. Du är lyhörd för kundens behov och kommer med anpassade lösningar. Att du kommer med nya idéer och infallsvinklar innebär att du är initiativtagande, något som du uppmuntras att vara. Då du arbetar tätt tillsammans med kollegor och kunder ser vi att du har en mycket god samarbetsförmåga.

Övrig information
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Lön: Fast månadslön
  • Placering: Karlskoga eller Örebro
  • Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Nobeli.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nobelis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork