Byggnadsingenjör på deltid till Onepos AB

Byggnadsingenjör på deltid till Onepos AB

Är du student och vill ha ett meriterande extrajobb som byggnadsingenjör hos vår kund Onepos AB? Vi söker dig som har stort intresse av IT och teknik och vill vara med och utveckla både företaget och dig själv. Tjänsten passar dig som gillar utmaningar och nytänkande teknik. Vi tillämpar löpande urval så passa på och sök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en studerande byggnadsingenjör till ett spännade uppdrag hos vår kund Onepos AB. Företaget växer och behöver nu stärka upp sitt team på tre personer med en kollega på deltid. Här finns det stora möjligheter att utvecklas personligen, genom att vara driven med egna idéer och ha stort intresse för nyteknik finns det möjlighet till heltidsarbete efter studier.

Onepos AB är ett ungt företag med mycket driv som alltid söker spännande projekt och att överträffa kundens förväntningar. Företaget utför alla typer av olika mättekniska uppdrag och är även återförsäljare för Topcon Maskinstyrning.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Onepos AB. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram 6 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som byggnadsingenjör hos Onepos AB börjar oftast dagen med att ni samlas hela teamet på kontoret för att gå igenom ritningar, planera upp dagen och se vad för information som behövs ta med ut på arbetsplatsen. Det mesta arbetet sker utomhus men kan variera med lite kontorsarbete beroende på antal uppdrag som är igång och säsongen. Som byggnadsingenjör hos Onepos AB kommer du att få en introduktion i rutiner och hur företaget fungerar av kollega/kollegor och ju mer man kommer in i arbetsuppgifterna desto mer ansvar läggs det på.
Du kommer till exempel att:
 • utföra lägeskontroller och utmätning
 • inspektion med drönare
 • bygga 3D-modeller
Vi söker dig som
 • studerar en högskoleingenjörsutbildning inom byggteknik och befinner dig på studieår 2 eller 3
 • har erfarenhet av att använda CAD-program
 • har B körkort
 • har ett stort intresse för IT och teknik
 • Talar och skriver god svenska och engelska så att du kan göra dig förstådd i samarbete med kund och kollegor, samt förstå information kring uppdraget
 • Datavana och grundläggande kunskap i office-paketet
Som person är det viktigt att du är uthållig och håller dig motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Har viljan att uppnå och överträffa kundens förväntningar genom att kommunicera samt hitta lösningar på behov och problem. Nogrann och uppmärksam på detaljer i arbetet och ser till att man arbetar kontinuerligt enligt dessa.

Övrig information
 • Start: Mars
 • Omfattning: Deltid, cirka 2 pass/vecka
 • Lön: Timlön
 • Placering: Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Onepos AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Så här beskriver Onepos AB sig själva på sin hemsida!