Byggledare sökes till netel

Byggledare sökes till netel

Är du självgående som person och motiveras av de dagliga utmaningarna som ingår i jobbet som byggledare? Har du erfarenhet av mark, schakt och anläggning och en god förmåga att motivera och leda andra? Netel är ett entreprenadbolag som är i ett expansivt skede och behöver utöka sitt team med en byggledare inom fastnät. NeTels vision är att vara nytänkande och utvecklande och betraktas i många av deras affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. Vill du vara med på deras resa att dubbla omsättningen de närmsta 3 åren? NeTel erbjuder dig stora möjligheter att påverka din egen roll och hur arbetat bedrivs samt ger dig mycket frihet under ansvar. De söker därmed en person som kan hjälpa dem att utvecklas vidare. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för NeTels räkning en byggledare till kontoret i Örebro. I Örebro finns en av de fyra projektgrupper som jobbar åt samma kund. De andra projektgrupperna sitter i Stockholm, Göteborg och Hudiksvall. Gruppen i Örebro består av sju personer. Det händer mycket på NeTel och de har många projekt på gång, därför utökar de gruppen med en byggledare.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NeTels önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NeTel.

Arbetsuppgifter

Som byggledare kommer du arbeta inom affärsområdet fastnät. Mycket av din tid består av att vara ute i de olika projekten för att säkerställa tidsplaner, kvalitet samt följa upp kostnadskalkyler. Rollen innebär kontakt med markentreprenörer, underleverantörer, kunder och markägare. Som byggledare har du också ett ekonomiskt ansvar, du arbetar med att sammanställa ekonomiska underlag och följa upp dessa mot projektbudget.

I tjänster ingår det mycket resor i regionen eftersom projekten är på annan ort. Du som söker får vara beredd på att ligga ute 1-3 nätter/vecka. Bil kommer finnas i tjänsten för resor.

Du kommer till exempel att:
  • Säkerställa tidsplaner
  • Följa upp kostnadskalkyler
  • Ha kontakt med entreprenörer/ leverantörer
Vi söker dig som

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och uppskattar att arbeta praktiskt. Du kommer vara ute i projekten och svara på frågor från leverantörer vilket ställer höga krav på din pedagogiska förmåga och att vara lösningsorienterad.
  • Nyligen haft en ledande roll inom mark och entreprenad i minst 1 år.
  • Har kunskaper om mark, schakt och anläggning.
  • Innehar B-körkort.
  • Har goda kunskaper i Office-paketet.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har relevant eftergymnasial utbildning/ kurser inom projektledning.
  • Har kunskap om fiberbyggnation.
Som person är du självgående men samtidigt har lätt för att samarbeta med andra. Rollen innebär många olika kontaktytor, varför vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga. Du har lätt för att skapa goda relationer och har en hög affärsmässighet. Du är van vid att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och avslutar det du påbörjat med noggrannhet. Du arbetar lösningsorienterat och lägger upp ditt arbete på ett proaktivt sätt för att undvika att problem uppstår. För att trivas i rollen tror vi att du som person tycker om att ha kontakt med olika människor samt är tekniskt intresserad!

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse/omgående

Omfattning: Heltid/ Dagtid

Placering: Örebro

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här
SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NeTel AB

Netel är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. De är väletablerade på deras marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar med allt från planering och projektering till utförande och underhåll åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar. NeTel är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av deras affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på deras marknad. NeTel arbetar för att deras kunder ska nå sina mål och uppfylla sina kunders förväntningar. De sätter genomgående sina kunders behov i fokus, liksom att bygga förtroendefulla relationer och ömsesidigt givande samarbeten. Långsiktiga partnerskap är något de eftersträvar i varje uppdrag.

Snabbfakta
Stad: Örebro
Omfattning: Heltid, Dagtid
Typ av uppdrag: Konsultuppdrag, Heltid
Jobbkategori: Byggledare
Startdatum: Enligt överenskommelse

Vill du få tips om nya jobb i kategorin Byggledare i Örebro direkt? Skapa nya jobbevakningar för dina sökningar.