Bli expert på Microsoft-miljöer

Bli expert på Microsoft-miljöer

Vart ser du dig om tre år? Står du som föreläsare och utbildar inom Microsofts tekniker och dess funktion? Detta är en "once in a lifetime-chans" att få Daniel Bugday, föreläsare och Microsoft-guru, som mentor. Han är redo att ta dig under sina vingar, så den stora frågan är: Är du redo att lägga ner tiden och energin som krävs för att bli bäst? Låter detta som en resa som gjord för dig? Sök redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker två adepter som vill bli bäst på Microsoft-tekniker till storsatsande byBrick Elevate i Örebro. Entreprenörsbolaget byBrick växer genom att etablera byBrick Elevate - ett dotterbolag i Örebro. byBrick Elevate har skapats för att lyfta organisationer, människor och idéer till nya höjder. Deras uppdrag är att förse uppdragsgivare med appar och annan mjukvara av hög kvalitet samt att utbilda och kunskapsutveckla sina kunder. Därför satsar byBrick på kvalitetssäkring och att nå högt ställda förväntningar.

Såhär beskriver ledningen själva resan som väntar: Vi kommer att vara ledande, vi kommer att arbeta med den senaste tekniken och vi kommer ha roligt på vägen!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos byBrick Elevate. Uppdraget kommer att vara på heltid. Det finns goda möjligheter att bli överrekryterad till byBrick, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Daniel Bugday är CTO på byBrick Elevate, förutom det så har han de senaste 20 åren ägnat sin tid till att lära sig allt om de olika Microsoft-teknikerna för att i sin tur kunna utbilda och inspirera andra. byBrick Elevate ser vikten av kompetensöverföring och det gör att dom sticker ut bland sina branschkollegor! Därför söker vi nu dig som kommer att få gå bredvid Daniel för att om ett år kunna bli helt självgående och hålla egna utbildningar.

Till en början kommer du att få följa Daniel i hans dagar, få se hur han förbereder sig, ter sig under en utbildning och lägger upp sitt arbete.

Vidare kommer arbetsuppgifterna bestå av att fördjupa din kunskap inom Microsofts tekniker. Inför en föreläsning kan du ha uppåt månader på dig att förbereda dig. Varför detta är så viktigt är för att du som utbildare alltid måste kunna mer än dom du undervisar.

På sikt kommer du att få hålla egna utbildningar. Det kommer börja i mindre skalor med mindre grupper och med mindre tekniskt insatta deltagare för att sedan följa din kompetensutveckling. Ju mer kunskap du ansamlar dig, desto mer utmanande utbildningstillfällen kommer du att hålla!

Ca 50% av din tid kommer du att vara på resande fot. Många av utbildningarna hålls i Stockholm med omnejd men resor kommer även att ske till andra orter.

Tjänsten passar dig som vill vara en del av ett storsatsande företag där driv och engagemang är centralt och genomsyrar vardagen. Du är nyfiken, framåt och älskar att hela tiden lära dig nytt!

Vi söker dig som
 • Har en teknisk bakgrund med fokus på Microsoft-miljöer. Din kunskap kan vara anskaffad genom eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet.
 • Exempel på kunskapsområden: C# .Net, Power BI, Windows, Sharepoint, Azure osv.
 • Är van att ta till dig och själv söka upp ny kunskap.
 • Har en pedagogisk förmåga. Det är meriterande om du varit hjälplärare under programmeringskurser eller har erfarenhet av att föreläsa sedan tidigare.
Vi söker dig som har förmågan att balansera din vetgirighet och ödmjukhet, både inför det som du kan och ännu inte behärskar. Du är orädd som person vilket för oss innebär att du har skinn på näsan och en självkänsla som gör dig förtroendeingivande när du pratar inför en grupp. En av dina främsta egenskaper är din ihärdighet. Du ger inte upp innan du nått ditt mål, och när du nått målet så vill du nå ännu längre. Detta är viktigt då en stor del av ditt arbete kommer gå ut på att lära dig och förstå för att kunna bli bäst på det du ska undervisa inom. Vidare har du en god kommunikativ förmåga. Kommunikation handlar inte enbart om vad du säger utan hur mottagaren uppfattar det. Därför är det viktigt att du har en förmåga att anpassa din kommunikation utifrån personerna som du har framför dig. Vi förväntar oss inte att du kommer att vara expert från fösta dagen, du kommer att få utbildning inom hur du bäst tar dig an en publik.

Övrig information
 • Start: juni
 • Omfattning: Heltid, dagtid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: MyOffice, Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och byBricks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att dom flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork