Beredare till Örebro

Beredare till Örebro

Nu söker vi en beredare till en av våra kunder i Örebro. Om du har tidigare erfarenhet från tillverkande eller monterande industri samt ett genuint teknikintresse är detta tjänsten för dig. Skicka in din ansökan redan idag då start är omgående!

Information om uppdraget

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning, du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vi erbjuder stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I tjänsten som beredare kommer du arbeta med att översätta information från kundens PLM-system till deras ERP-system utifrån strukturdokumentation som skapas av R&D. Detta genom att skapa och underhålla köpartiklar och strukturer för de produkter som ska monteras i verksamheten samt säkra att leverantörerna har rätt ritningsunderlag för de produkter som köps hem. Som beredare kommer du även finnas tillgänglig som tvärfunktionell support vid frågeställning från t.ex. montörer, produktionstekniker, planerare, inköp och R&D.

Vi söker dig som
 • Har en teknisk utbildning samt god teknisk förståelse med förmågan att se sammanhang och aktivt söka lösningar på problem. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkande/monterande industri.
 • Är väl förtrogen med Siemens Teamcenter och Infor M3
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet
Som person är du:
 • Strukturerad
 • Problemlösande och analytisk
 • Ansvarstagande
 • Har god samarbetsförmåga
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se