Beredare till ÅF!

Beredare till ÅF!

Är du i början av din karriär och vill ta nästa steg inom ett globalt företag? Har du ett brinnande intresse för teknisk utveckling och drivs av att samarbeta för att hitta den bästa lösningen. Då är tjänsten som Beredare på ÅF helt rätt för dig! Här får du möjligheten att komma in i en bred roll på ett företag som ständigt arbetar för att utveckla både sig själv och sina medarbetare. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Beredare till ÅF i Örebro.
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och deras affärer och kunder finns över hela världen. ÅF gör otroliga satsningar på sina medarbetare genom kompetensutveckling. Organisationen erbjuder interna utbildningar till samtliga anställda och goda förutsättningar att klättra i karriären. Här finns utrymme för dig som vill växa och utvecklas inom en global organisation.

Som medarbetare hos ÅF är det betydande att du känner tillhörighet till deras värdeord som är; Lagspelare, Hängiven och modig. ÅF arbetar ständigt för att samtliga medarbetare ska arbeta utifrån dessa kärnvärden för att göra skillnad och ta vara på samtliga kompetenser inom organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ÅF i Örebro ute hos deras uppdragsgivare i Örebro. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Behovet är dock långsiktigt och målet är att du ska bli överrekryterad till ÅF, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Beredare kommer du arbeta med att bereda in produktstrukturer och produktförändringar i produktionssystemen. Du kommer att arbeta med att bereda produktunderlag in i produktion av både befintliga och nya produkter. Du kommer att ha ständiga kontakter med t ex produktion, leverantörer och utvecklingsavdelningen. Du kommer både att arbeta i projekt och i linje.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har en teknisk utbildning i grunden och med något års arbetslivserfarenhet alternativt längre relevant erfarenhet inom arbetsområdet efter din utbildning. Du har tidigare erfarenhet inom industri.

För att passa som beredare måste du vara både noggrann och lösningsorienterad. Du har ett självdriv och du är ansvarstagande. Du har en god social förmåga och lätt för att ta kontakt med andra. Prestigelöshet och en vilja att samarbeta är viktiga egenskaper som du besitter.

Vi söker dig som:
  • Har någon form av teknisk utbildning.
  • Har relevant arbetserfarenhet gärna från beredningsarbete, arbete med produktstrukturer, planering eller liknande.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det förekommer regelbunden kontakt med kunder och dokumentation på svenska.
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: Heltid.
  • Placering: Örebro.
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. De skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Deras bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

I samarbetet med arkitekter, fastighetsägare, entreprenörer, teleoperatörer och myndigheter är vi vana att ta ansvar för hela projekt, från förstudier till pilotprojekt och uppföljning.

Målet är att hitta hållbara och miljösmarta lösningar som uppfyller dina önskemål - samtidigt som lösningarna blir lönsamma för dig.