Backend-utvecklare till Enfo Cloud & Application Development

Backend-utvecklare till Enfo Cloud & Application Development

"Här finns inga stoppklossar för din utveckling, personal och teknik är i ständig framåtgående rörelse hos oss!" Så sa Enfos utvecklingschef när vi diskuterade kulturen inom företaget. I en värld av ständig digital utveckling kommer du på Enfo att vara bland de första att arbeta med de nya teknikerna inom de ledande molnplattformarna. Genom denna tjänst får du konstant utökad kompetensbank i backend, med målet att arbeta som fullstackutvecklare på sikt, det låter inte illa va? Just nu söker Enfo Cloud & Application Development sin nästa utvecklare till kontoret i Örebro. Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Enfos räkning en backend-utvecklare till deras verksamhet i Örebro. Enfo Cloud & Application Development är en AWS Advanced Consulting Partner, men arbetar även med Google Cloud och Microsoft Azure. Företaget har ett specialistteam med certifierade arkitekter, utvecklare och systemadministratörer som levererar råd och skapar lösningar på de ledande molnplattformerna. De arbetar med skräddarsydda IT-lösningar mot såväl större som mindre kunder, med medarbetare i Örebro, Stockholm och Filippinerna.

Enfo Cloud & Application Development är en arbetsgivare med utvecklingsmöjligheter och som har en arbetsmiljö med högt i tak och bra sammanhållning. De tror på konstant utveckling och att hänga med i branschens svängningar, därför erbjuds medarbetarna ofta att gå utbildningar som utökar deras kompetens. Det anordnas även fredagslöpturer och spontana spelkvällar, både online och med gamla hederliga brädspel.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Enfos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Enfo Cloud & Application Development.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare kommer du arbeta med systemutveckling i molnbaserade utvecklingsplattfomar och dina arbetsuppgifter innefattar främst programmering i backend, med målet att på sikt arbeta fullstack. Systemspråken du kommer att arbeta i är Angular, NodeJS och TypeScript.

Du blir en del av ett sammansvetsat utvecklingsteam, med en teamledare som din närmaste arbetsledare. Teamet arbetar agilt med en tät kommunikation och har scrum-möte varje förmiddag. Du blir inledningsvis tilldelad en fadder och introduceras genom att få sitta bredvid under uppdrag och testa dig fram. Efter introduktionen kommer du arbeta självgående med egna projekt som innebär stort ansvar och kundkontakt.

Enfo lägger stort fokus på att involvera sina kunder i projekten. Tjänsten innefattar därför ofta kundkontakt i form av kundbesök, där du besöker kunden och utvecklar det aktuella projektet på plats. Detta innebär tjänsteresor ett par gånger i månaden.

Du kommer till exempel arbeta med utvecklingen av:
 • Systemintegration
 • Digitalisering av kundinteraktioner
 • Webbapplikationer; portal och affärsapplikationer för användare
Tjänsten passar dig som vill ta chansen att få i en fot hos ett innovativt och växande företag inom IT-sektorn. Rollen och företaget passar även dig som är nyfiken på internationella samarbeten då du bland annat dagligen kommer arbeta med dina kollegor i Filippinerna.

Vi söker dig som
 • Ser dig själv som en kodare
 • Är dataingenjör eller tekniskt lagd systemvetare
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, detta då daglig kommunikation sker på båda språken
Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med programmering tidigare. Det är även meriterande om du är van användare av affärssystem sedan tidigare, då det ökar förståelsen för slutavändarens perspektiv.

Som person är du nyfiken och vill ständigt lära dig nytt. Du visar initiativtagande i ditt sätt att planera och utföra ditt arbete. Du är självgående och samtidigt innovativ, då du i arbetet självständigt söker egna lösningar på problem som dyker upp. Du är också flexibel och trivs i en roll där du tar dig an ny teknik och inte räds att hugga tag i nya projekt.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Örebro, samt tjänsteresor 1-2 dagar per månad
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer [här] (https://www.academicwork.se/vart-erbjudande-till-heltidskonsulter)
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Enfo Cloud & Application Development, är en nytänkande managed cloud leverantör i Norden. De hjälper sina kunder att radikalt omforma sin verksamhet med molnlösningar och tjänster som omfattar hela kedjan från innovation till utveckling och förvaltning.