Affärskoordinator inom E-handel till Systemair

Affärskoordinator inom E-handel till Systemair

Kom till oss för att vara med på vår spännande digitala resa! Vi söker just dig, en driven och handlingskraftig affärskoordinator inom E-handel till ett nystartat bolag inom Systemair koncernen.

Arbetsuppgifter

I den här rollen är du spindeln i nätet mot Systemairs intressenter och ansvarar för att samverkan fungerar väl. Du har en koordinerande roll med ansvar för den operativa driften samt utveckling i nära samarbete med VD.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:
 • Ansvara, koordinera och utveckla den operativa driften av de digitala affärerna
 • Delta i utvecklingen av digitala kanaler och ansvara för dess uppdatering
 • Hantera kontakter med systemleverantörer av e-handelsplattform
 • Säkerställa och utveckla effektiva och kostnadsoptimerade lagerprocesser tillsammans med transport- och logistikpartners
 • Daglig uppdatering av sortiment i systemet
 • Introducera nya produkter, texter och bilder i bolagets e-handelssystem
 • Driva kampanjer för att skapa trafik och handel för nya och befintliga kunder genom bolagets e-handelsplattform
Tjänsten innefattar ett stort eget ansvar och en mycket god förmåga att hantera e-handel och system kopplade till bolagets e-handel. Du fattar, tillsammans med ledning, beslut om investeringar och utveckling av bolagets e-handelsplattform.

Vi söker dig som

Du har något års erfarenhet från E-Commerce eller motsvarande roll inom kommersiell handel. Du har tidigare arbetat med försäljning och e-handel (gärna B2C). Du har ett intresse för att göra affärer och drivs av att öka försäljningen. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Du har också:
 • God förståelse för digitala verktyg, plattformar och system
 • Erfarenhet av att projektleda, både internt och mot externa aktörer
 • Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • B-körkort och goda kunskaper i Office
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med trafikanskaffning, kundbeteende och lojalitet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en orädd och självgående person som gillar att ta egna initiativ. Du är resultatinriktad och har ett stort kommersiellt fokus med tidigare dokumenterat goda resultat. Du är en modern person som har lätt för att få med dig människor och är driven som person. Du är van att arbeta med prioriteringar och kan fatta välgrundade beslut i en snabb miljö.
Våra produkter och vår filosofi om kvalitet och säkerhet gäller också oss själva. Att ha roligt tillsammans och utvecklas i teamet är viktigt för oss.

Övrig information:

* Placering: huvudkontoret i Skinnskatteberg
* Detta är en direktrekrytering där all kontakt sker med Academic Work, men du kommer att bli anställd direkt hos Systemair.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Systemair är ett ledande ventilationsföretag verksamt i 50 länder i Europa, Nord- och Sydamerika, Mellanöstern, Asien och Sydafrika. Bolaget omsätter cirka 8,3 miljarder kronor och har för närvarande cirka 6 200 anställda. Sedan grundandet av Systemair 1974 har bolaget uppvisat positiva rörelseresultat. Under de senaste 15 åren har den genomsnittliga tillväxten uppgått till cirka 10 procent.

Systemair erbjuder en plats i ett företag som ser tillväxt som ett naturligt inslag i vardagen. Du erbjuds ett spännande och utvecklande arbete med goda karriärmöjligheter. Vi ser lojalitet och god samarbetsvilja som självklart när det gäller att lyckas, både som enskild individ och som företag. Vidare så kommer du att ha ett fritt och ansvarsfullt arbete där du är med och påverkar din egen och företagets fortsatta utveckling.

Skinnskattebergs kommun är belägen i nordvästra Västmanland som hör till idylliska Bergslagen. Med cirka 4400 invånare är Skinnskatteberg en gemytlig ort som präglas av närhet. En närhet till allt mellan friluftsliv och natur, men även till större städer. Med cirka 40 minuters tågresa från Örebro ger exempelvis ett arbete i Skinnskatteberg goda möjligheter till att dagspendla.