Affärsadministratör till backoffice-teamet

Affärsadministratör till backoffice-teamet

För dig som har ett intresse för ekonomi och viss erfarenhet av administration finns nu en möjlighet att bygga på CV´t med erfarenhet från attraktiva Ragn-Sells! Tjänsten är ett vikariat där du ges möjlighet att få in en fot och visa vad du går för när det kommer till ordning och reda!

Information om uppdraget

Academic Work söker en affärsadministratör till Ragn-Sells och deras backoffice-team.
Teamet består av åtta personer som alla är positiva och måna om att hjälpas åt för att ge Ragn-Sells kunder så bra och korrekt service som möjligt. De har alla arbetat en längre tid på Ragn-Sells varpå de är kompetenta och duktiga på sitt arbete, redo att välkomna - och lära dig allt de kan!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ragn-Sells på Aspholmen i Örebro. Uppdraget är ett vikariat på heltid och kommer att sträcka sig under ungefär ett år. Det är en stor avdelning med liknande roller och gör du ett bra jobb kan det självklart komma nya öppningar.

Arbetsuppgifter

Du kommer du arbeta i ett team tillsammans med sju andra medarbetare. Ni sitter i ett öppet kontorslandskap nära två andra team med sammanlagt ett trettiotal kundkoordinatorer. Som affärsadministratör kommer du att arbeta med reklamationer, större justeringar kopplade till kundbeställningar och fakturor. Det kan handla om felaktiga adresser, priser eller villkor. Du arbetar även mycket med statistik och kundrapporter, prislistor samt registrering av kunddata och produktionsorder i affärssystemet
Utöver detta får du även medverka i effektiviserings- och utvecklingsarbetet inom den administrativa avdelningen. Rollen är en viktig del i att säkerställa att företagets processer och riktlinjer efterlevs.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot samt utreda mail och fakturareklamationer, vissa ärenden tar två minuter medan andra kan ta två månader
 • Kontakta kund eller ansvarig säljare vid oaviserade leveranser och ta fram underlag för kundorder
 • Säkerställa att företagets processer och riktlinjer efterlevs
Tjänsten passar dig som trivs i en administrativ roll där ordning och reda är a och o. Rollen erbjuder dig en fot in på en stor kundtjänstavdelning där flera möjligheter kommer att finnas framöver.

Vi söker dig som

Har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller liknande samt administrativ erfarenhet
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Vana av affärssystem
 • Behärskar svenska väl i tal och skrift
Det är meriterande om du kunskap om återvinningsbranschen

Som person är du noggrann men en god förmåga att hålla ordning och reda. Du är strukturerad och vet hur du effektiviserar ditt arbete. Men en god samarbetsförmåga skapar du relationer och kontakter inom företaget och har en god förmåga att arbeta med olika typer av personer. Självklart är det även positivt om du har ett miljöintresse.

Övrig information
 • Start: enligt ö.k.
 • Omfattning: Vikariat, heltid 100%
 • Placering: Aspholmen, Örebro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand. De erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser. Det har gjort dem till Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. I dag finns de över hela Sverige och samlar in, behandlar och återvinner avfall samt restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll.