Administrativ koordinator sökes till deltidsuppdrag!

Administrativ koordinator sökes till deltidsuppdrag!

För kunds räkning söker vi en administratör som kan täcka upp under semestertider. Här kommer du ges möjlighet till ansvar och utveckling på ett stort företag samtidigt som du bygger relationer både internt och externt. Studerar du en eftergymnasialutbildning på minst 50% och känner att denna tjänst är rätt för dig? Sök tjänsten redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

Den officiella titeln för tjänsten är Lastbäraradministratör. Lastbärare är de som bär gods in och ut från kundens terminaler. Arbetet med lastbärare har ett stort dagligt monetärt flöde vilket innebär stort ansvar för dig som söker tjänsten. I dag sitter en person med denna roll i Örebro och därför söker kund nu någon som kan stötta upp under semesterperioden. Vi söker dig som kan hantera snabba puckar och som kan koordinera och ansvara för flödet av lastbärare från faktura ut till butik och sedan tillbaka igen.

Din närmsta chef sitter på annan ort och han lever efter mottot frihet under ansvar. Han tror på din kompetens och slutledningsförmåga där du får ansvara för att ta egna beslut under arbetsdagens gång. Behöver du dock stämma av något med honom är han aldrig mer än ett samtal bort och beskrivs, trots avståndet, som en närvarande chef.

Introduktionen kommer att utformas utifrån dina förutsättningar, men utgår från att du arbetar tillsammans med din framtida kollega i Örebro för att lära dig arbetsuppgifterna inför sommaren.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

En vanlig arbetsdag innebär det mesta en kan tänka sig inom administration. Det är mycket arbete i excelark, med telefon och mailkontakt både internt och externt. Exempel på arbetsuppgifter följer nedan.
  • Fakturering och registrering av lastbärare.
  • Upprätthållande och förande av statistik.
  • Daglig kontakt med både interna och externa parter över telefon och mail.
Vi söker dig som
  • Studerar på minst 50% på högskola eller universitet.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift, då det krävs i det dagliga arbetet.
  • Har goda kunskaper i Officepaketet. Det är även meriterande om du har arbetat i SAP.
  • Är tillgänglig för arbete deltid V.23-26 samt heltid V27-33.
Utöver detta är det även meriterande om du har arbetat med administrativa arbetsuppgifter tidigare.

Övrig information
  • Start och omfattning: Deltid V.23-26 samt heltid V.27-33
  • Placering: Örebro
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se