Academic Work söker Staffing Service Manager till Örebro

Academic Work söker Staffing Service Manager till Örebro

Academic Work söker nu en Staffing Service Manager på heltid till vårt kontor i Örebro. Som Staffing Services Manager ansvarar du för kontorets bemanningsservice, som har till uppgift att säkerställa bemanning för beställande kunder. Du stöttar även Account Managers och Consultant Managers med att löpande följa upp och utveckla pooluppdrag samt bedriver vid behov projekt i syfte att förbättra såväl service som effektivitet i bemanningsprocessen.

Information om uppdraget

I nära dialog med kunder samt konsulter etablerar och vårdar du viktiga relationer, främst över telefon och email men även vid personliga möten. Genom att löpande analysera och återkoppla resultat internt bidrar du också till att strategiskt utveckla vår bemanningsservice och är en viktig aktör i vårt arbete att behålla branschens nöjdaste kunder samt att vara en engagerad karriärspartner för Young Professionals. I rollen som Staffing Service Manager är du närmsta chef till 5 stycken Staffing Service Assistants som arbetar deltid. Ditt uppdrag är att leda dem i deras dagliga arbete samt coacha och utveckla dem individuellt och som team.

Arbetsuppgifter

Som Staffing Service Manager arbetar du både operativt och strategiskt med vår bemanningsservice och har en nyckelroll i samarbetet med några av kontorets viktigaste kunder.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att:
 • Ha driftansvar för kontorets samtliga pooluppdrag samt följa upp att pooluppdrag förvaltas optimalt enligt överenskomna kriterier med kund.
 • Vara kontaktperson och operativt arbeta med bemanningen av pooluppdrag.
 • Kvalitetssäkra och sätta god struktur vid implementering av nya pooluppdrag.
 • Analysera resultat och ta fram månadsrapporter till kontorsledning och säkerställa att månadsrapporter per kund tas fram åt Account Managers och Consultant Managers.
 • Vara närmsta chef till och leda deltidsanställda Staffing Service Assistants samt säkerställa god laganda i gruppen.
 • Genomföra kundmöten vid behov.
Tjänsten passar dig som drivs av att utveckla arbetet och alltid hitta bästa lösningen för kunden.

Vi söker dig som
 • Har relevant akademisk utbildning; exempelvis dig som är personalvetare med intresse för affärer eller ekonom som brinner extra för utveckling av organisationer och ledarskap.
 • Har erfarenhet av att arbeta kundorienterat och med service som en självklar del i arbetet.
 • Behärskar svenska språket flytande, både i tal och i skrift då arbetsuppgifterna kräver det.
 • Har mycket goda kunskaper i engelska språket, både i tal och i skrift.
Det är meriterande om du har erfarenhet av administrativt arbete.

Rollen som Staffing Service Manager ställer krav på att du är strukturerad och har förmågan att lösa problem även när arbetsuppgifterna är många och tempot högt. Du har också förmågan att identifiera mål och arbetar fokuserat för att nå önskat resultat. Du trivs när du ges möjlighet att ta egna initiativ i arbetet och du tvekar inte inför att hitta nya vägar för att lösa utmanade uppgifter. I och med ditt interna personalansvar för deltidsassistenter är det av stor vikt att du också är en engagerad och empatisk ledare, mån om att utveckla, vårda och utmana din personal.

Vi vill att du delar vår ambition om att ständigt utvecklas, dela energi, inspirera och lyfta kollegor och deras prestationer. Till dig som vill lite mer - välkommen till oss! We reward ambition.

Övrig information
 • Start: November/december.
 • Omfattning: Heltid, tillsvidare med inledande provanställning.
 • Lön: Månadslön med en fast del samt en rörlig provisionsdel.
 • Placering: Centrala Örebro.
 • Kontaktuppgifter: Maria Rebensdorff, Talent Acquisition Manager.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök via annan site nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Observera att denna ansökan sker via en extern site vilket gör att den inte kommer att synas under mina sidor på din profil.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på talentacquisitionmalmo@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer om hur det är att jobba internt på Academic Work? På Jobba Hos Oss får du träffa några av våra medarbetare, läsa om vad vi värderar högt samt se bilder och filmer som beskriver vår värld. Klicka här! Varmt välkommen!