Är du den nya ekonomichefen på Kogi?

Är du den nya ekonomichefen på Kogi?

Missa inte denna möjlighet att få jobba som ekonomichef på Kogis huvudkontor i Örebro! Vill du jobba med ekonomifrågor i en varierad roll med mycket ansvar? Här har du möjlighet att bidra med din expertis och utvecklas inom ett marknadsledande företag. Varmt välkommen med din ansökan!

Information om uppdraget

Academic Work söker nu en ekonomichef till Kogi försäljnings AB,

Kogi är ett företag som planerar, ritar och skapar moderna kök och inredningar till alla typer av storkök. Tack vare deras långa erfarenhet, sedan 1940-talet, är de marknadsledande i Sverige. Huvudkontoret ligger i Örebro men de täcker hela Sverige med resande säljare.

På kontoret i Örebro arbetar idag 25 anställda som jobbar med allt från ritningar till ekonomi och service. Här hittar du ett härligt gäng som har kul tillsammans och där sammanhållning är en självklarhet. Du kommer bli introducerad till arbetet av erfarna kollegor och sedan succesivt ta mer och mer eget ansvar. Här erbjuds möjligheten att utforma tjänsten efter intresse i samråd med nära kollegor, vidare får du frihet under ansvar och korta beslutsvägar.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Kogi.

Arbetsuppgifter

Är ekonomi något du brinner för och vill ägna dina dagar åt samt utvecklas inom? Som ekonomichef på Kogi kommer du jobba i en varierad roll med olika ekonomifrågor såsom att göra kreditbedömningar, hålla i företagets bankärenden och i kontakten med revisorer samt bevaka kundfordringar, inkasso och kravhanteringar.

Vidare kommer du till exempel att:
 • Ansvara över års- och kvartalsbokslut
 • Sköta personaladministrativt arbete såsom löner och eventuella kontakter med försäkringskassa samt fackförbund.
 • Avstämningar mellan bolagen samt moms och skattedeklarationer
Tjänsten passar dig som tycker om att ta mycket eget ansvar och att jobba mot uppsatta mål för att nå resultat. Här finns goda möjligheter att utvecklas och vara med och utveckla verksamheten genom egna initiativ och förslag då det är korta beslutsvägar.

Vi söker dig som
 • Har en högskole/universitetsexamen inom ekonomi
 • Har B-körkort
 • Talar svenska och engelska obehindrat då det används i det dagliga arbetet
Vi ser positivt på om du har läst kurser/utbildning inom juridik. Vidare är det bra om du har jobbat i Pyramid eller motsvarande tidigare men det är inte ett krav!

Som person är du självgående då du kan ta egna beslut för att driva arbetet framåt, vidare har du en god problemlösningsförmåga och kan snabbt lösa problem som dyker upp. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga eftersom du kommer jobba i team och även ingå i ledningsgruppen så det är en självklarhet att du skapar goda relationer och bra samarbeten. Slutligen sitter ansvarstagandet i din ryggrad och något du är van och tycker är roligt att axla.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Örebro
 • Kontaktuppgifter: Anna Larsson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Kogis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ore03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork