Projektör inom mark och VA till Kanonaden

Projektör inom mark och VA till Kanonaden

Om tjänsten

AS&B Talents söker för Kanonaden Entreprenad Mälardalens AB:s räkning en projektör som vill bli en del av ett framgångsrikt företag med stora ambitioner. Bolaget befinner sig på en spännande tillväxtresa, både lokalt och nationellt, och behöver nu därför din hjälp för fortsatt expansion!

Om tjänsten

Vi erbjuder flera spännande projektörstjänster till Kanonaden Entreprenad Mälardalen!

Rollen som projektör innebär omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter som CAD-projektör inom mark och VA. Du arbetar i nära samarbete med erfaren och kunnig personal i branschen. I första hand söker vi dig med erfarenheter av projektering i vår bransch. Men under förutsättning att vi lyckas med denna rekrytering kan vi även erbjuda ytterligare en tjänst till dig som saknar erfarenhet med har ett starkt intresse för vår bransch och projektering, där det finns goda förutsättningar till snabb kompetensutveckling i en roll som projektör.

Vi har idag kontor i Örebro, Motala, Södertälje och Uppsala och det finns möjlighet till placering på samtliga orter om du är trygg i din roll som projektör och kan arbeta självständigt. I moderbolaget har vi dock en projektörsenhet i Tranås som fungerar som stöd i hela koncernen och en placering söder om Stockholm underlättar samarbetet med denna enhet.

Din bakgrund

Vi ser flera möjligheter till vår rekrytering:
  • Du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot byggnadsteknik med tidigare erfarenheter av VA/vägprojektering eller med erfarenheter som bedöms likvärdiga.
  • Du är nyexaminerad högskoleingenjör och är intresserad av att arbeta lokalt i Tranås och tillsammans med yrkeskunniga kollegor utvecklas i din roll som projektör.
  • Du arbetar idag i en annan roll inom anläggning eller entreprenad och är intresserad av möjligheten att omskola dig.
Oavsett vilken yrkesmässig bakgrund du har finns det krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta används dagligen.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:

PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Dotterbolaget Kanonaden Entreprenad Mälardalen etablerades i augusti 2017 och har idag 49 anställda och omsatte 2018 ca 270 miljoner.

Man erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Ansökan

För mer information om tjänsten, ring Rickard Jonsson på AS&B Talents, telefon 070-55 87 001. Vi kan komma att hantera din ansökan löpande så sök gärna rollen snarast möjligt.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (42 dagar kvar)