Biträdande jurist till Advokathuset Actus

Biträdande jurist till Advokathuset Actus

Har du ambitionen att bli advokat och vill arbeta på en av Mälardalens största advokatbyråer? Då söker vi dig som vill bli en del av vårt Örebrokontor.

Arbetsuppgifter

Som biträdande jurist hos oss på Advokathuset Actus välkomnas du till en modern arbetsplats som strävar efter att vara nytänkande. Du kommer att arbeta med alla byråns arbetsområden vilka främst innefattar humanjuridik och tvistelösning. Ditt arbete kommer till stor del att vara självständigt men alltid ske under handledning av en delägare.

Kvalifikationer
Du som söker till oss har en juristexamen. Vi ser helst att du har erfarenhet av juridiskt arbete på annan advokatfirma eller är tingsmeriterad. Det är en fördel om du har anknytning eller bosättning i Örebro. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.
Som person är du social och positiv. Du trivs med att arbeta i en resultatorienterad organisation och uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer.

Anställningsvillkor
Provanställning,heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Ansökan
Låter detta som din nästa utmaning? Välkommen med
din ansökan senast 30 oktober 2020.
Vi önskar att du skickar in din ansökan via e-post rekrytering@advokaternas.se och att du bifogar CV, betyg och personligt brev.
Om du har frågor om tjänsten så kan du kontakta vår verksamhetschef Erica Roine på telefonnummer 016-14 00 34.
Mer info
Kontaktperson Erica Roine
Telefon 016-140034
Område Örebro stad
Yrkesroll Juridik, Advokat
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://advokaternas.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är en stor allmänpraktiserande advokatbyrå med kontor i Västerås, Eskilstuna, Örebro och Karlstad. Advokathuset Actus arbetar inom ett stort antal rättsområden och strävar alltid efter att leverera kvalitet och att stå upp för klientintresset. Våra klienter består av privatpersoner samt små- och medelstora företag.
På vår hemsida www.advokaternas.se finns mer information om oss och vår verksamhet