Vårdlänken söker sjuksköterskor till konsultuppdrag

Vårdlänken söker sjuksköterskor till konsultuppdrag

Vi söker

Leg. sjuksköterskor till konsultuppdrag inom äldreomsorg under kväll & natt. Om du har intresse för arbete med äldre personer och vill arbeta på kortare och längre uppdrag så kan detta passa dig.
Du som söker ska vara driven och trygg i din yrkesprofession samt arbeta på ett patientfokuserat arbetssätt. Du är nyfiken, flexibel, effektiv och har förmåga att snabbt sätta dig in i nya rutiner.
Vi ser att du är van att arbeta självständigt och trygg i att fatta egna beslut.

Du har god datorvana, är serviceinriktad och har ett gott bemötande mot både patienter och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vill du arbeta som konsult är detta uppdraget för dig!

Krav:
Leg. sjuksköterska med minst 2 års arbetslivserfarenhet.
Körkort
God kännedom i HSL
Behärska svenska språket i tal som skrift
Tidigare erfarenhet utav särskilt boende och hemsjukvård är meriterande.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter för leg. sjuksköterska innefattar bland annat:
  • Planering av omvårdnad
  • Medicindelning/administrera insulin
  • Provtagning
  • Samverkan med övrig vård- och omsorgsersonal.
Anställning

Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
  • Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
  • Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
  • Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
  • Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
  • Friskvårdsbidrag
Det finns flera fördelar med att välja att arbeta som konsult för Vårdlänken. Som konsult kan du alltid känna dig trygg med att din konsultchef förstår dina och kundens behov, eftersom din konsultchef själv har varit verksam inom samma arbetsområde som du arbetar inom. Det finns stora möjligheter att själv få välja arbetsplats och arbetstider. Behöver du komma i kontakt med Vårdlänken utanför kontorstid, finns alltid en bemannad jourtelefon.

Vårdlänken är ett auktoriserat bemanningsföretag. Det innebär att Vårdlänken varje år genomgår en revision genomförd av Almega. I revisionen kontrolleras bland annat att Vårdlänken betalar de skatter och avgifter som Skatteverket beslutat och i övrigt har sunda finanser. Det ställs också krav på att Vårdlänken har gedigna ansvarsförsäkringar för sina konsulter som är ute på arbetsplatser.

Kollektivavtal är ytterligare ett krav som ställs för att få bli ett auktoriserat bemanningsföretag. Genom Vårdlänkens kollektivavtal kan du känna dig trygg i att Vårdlänken betalar in pengar till din tjänstepension från den allra första kronan som du tjänar in genom dina uppdrag hos Vårdlänken. Skulle du råka ut för en olycka i arbetet, eller till och från arbetet, kan du också känns dig trygg med att Vårdlänken har de olycksfallsförsäkringar som arbetsmarknadens parter har beslutat om.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen "Skicka ansökan". Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.
Mer info
Kontaktperson Ebba Brage
Telefon 08-85 54 60
Område Örebro stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av AB Vårdlänken Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer, chefer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 21 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken