CNC-operatör

CNC-operatör

EMBA Machinery AB utvecklar, tillverkar och marknadsför konverteringsmaskiner för wellpappindustrin.

Vi har egen tillverkning av de delar som är kritiska för våra maskiner. Då vi expanderar har vi också investerat i vår Bearbetning. Senaste investeringen är en långsvarv från Geminis.

Vi söker nu en operatör till denna inom Bearbetningen. Arbetsuppgifterna framgår i huvudsak nedan:

Rigga och köra in jobb enligt ställblad.

Kontroll och mätning av körda detaljer.

Programmering av nya detaljer.

Produktionsupplägg av nya detaljer.

Aktivt deltagande i förbättringsgrupp inom LEAN

Arbetstid : 2-skift

Gymnasial utbildning, gärna produktionsteknisk inriktning/CNC.

Ritningsläsning.

Mätteknik.

Flerårig erfarenhet av självständigt arbete i CNC-maskin.

Erfarenhet av programmering.

Svenska flytande i både tal och skrift

Datorvana

God social förmåga då du både jobbar självständigt och i grupp.

Noggrann, strukturerad och metodisk i ditt arbetssätt.

Grundläggande kunskaper inom Lean-Production och förbättringsgruppsarbete.

Meriterande kvalifikationer:

Truckkort B2

Traversutbildning och säkra lyft

Erfarenhet av arbete med CAM-system.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EMBA utvecklar, tillverkar och marknadsför maskiner för den globala wellpappsindustrin. Baserat på den patenterade Ultima ™ -teknologiplattformen kombinerar våra maskiner enastående produktivitet, flexibilitet och materialeffektivitet. Genom kontinuerlig FoU och kundsupport levererar EMBA tillförlitliga lösningar av hög kvalitet till våra kunder.

Vår företagskultur bygger på höga etiska standarder, kundvärde och respekt för varje individ.

EMBA Machinery AB i Örebro, Sverige utgör den största fabriken i EMBA-gruppen. Övriga försäljnings-, service- och tillverkningsanläggningar i EMBA-gruppen är EMBA Machinery, Inc., USA och EMBA Machinery GmbH, Tyskland. EMBA-gruppen har cirka 260 anställda som arbetar inom FoU, försäljning, service, tillverkning och administration. Tillsammans med lokala försäljningsrepresentanter i nästan 30 länder har EMBA en global närvaro.

EMBA har tillsammans med medarbetarna tagit fram en verksamhetsfilosofi och visualiserar denna i något vi kallar för EMBA-huset.

Fundamentet i huset består av våra värderingar - Värde för kunden, Hög etik och Respekt för individen. Denna avspeglar den grund företaget står på.

Övriga delar är dom principer företaget står för som gör att vi tar bort det vi kallar slöseri.
  • Behovsstyrda processer - vi skall endast utföra arbetsmoment det finns behov av och efterfrågas av kunden. Övriga arbetsmoment betraktas som slöseri och skall reduceras genom att våra processer utvecklas och förbättras.
  • Standardiserat arbetssätt - hur man rekryterar, monterar, designar och så vidare ska utföras på ett standardiserat arbetssätt genom att standardisera, visualisera, realtid, jämna ut flöden med taktade arbets-steg i verksamheten.
  • Personligt ansvar/Rätt från mig - ständigt säkerställa att det jag lämnar från mig ger nästa person i kedjan rätt förutsättningar för att göra sitt jobb. Som mottagare ansvarar jag för att på ett respektfullt och sakligt sätt ge feedback till avsändaren.
  • Ständiga förbättringar - vi arbetar i förbättringsgrupper med avsatt arbetstid 15 min i veckan för förbättra det du kan påverka.
Med ovanstående filosofi kan vi hela tiden ta små steg mot bättre produkter och processer men även bättre arbetsmiljö genom våra medarbetares engagemang och vilja att förbättra. Detta är det vi kalla för Lean management där ansvaret ligger på chefer och alla är en del av genomförandet där du som framtida medarbetare kommer välkomnas i gänget.