Hoppa till innehåll
Ansök nu
Vill du ha ett utvecklande arbete där du får arbeta med frihet under ansvar och där ingen dag är den andra lik. Då har vi tjänsten för dig som Storkökstekniker. Du har möjlighet att utgå hemifrån med servicebil och arbeta i Örebro med omnejd.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett flexibelt arbete med stor variation, du blir del av ett härligt team med kollegor som stöttar och hjälper varandra. Vi erbjuder marknadsmässig lön, en anställning direkt av vår kund och möjlighet till utveckling.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har erfarenhet av att arbeta med felsökning och trivs med att arbeta med kundkontakt. Vi söker dig som behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt att du har B-körkort.

Vad innebär rollen?

I rollen kommer du att arbeta ute på fältet hos företagets restaurangkunder med:
  • Felsökning
  • Reparationer
  • Underhåll
  • Installationer
Du kommer att arbeta både självständigt och i team. Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Emily Higgins
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid personlig kontakt

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare