Hoppa till innehåll
2Complete Group logotyp

Junior montör/servicetekniker

Ansök nu
Nu har du möjligheten att utvecklas och vara en del av ett sammansvetsat team som hjälps åt och samarbetar. Du kommer att få en varierande vardag med möjlighet att lära dig mer tekniskt. Du kommer ha kundkontakt och arbeta med en stor variation av maskiner.

Vad erbjuder vi?

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig en vardag där du får olika utmaningar, du kommer ha kontakt med olika kunder. Arbeta med olika maskiner där du arbetar med reparationer, service och underhåll. Du har goda möjligheter att utvecklas och framåt ta dig an nya arbetsuppgifter. I rollen som junior montör/servicetekniker erbjuds du:
  • Marknadsmässig lön
  • 39 timmars arbetsvecka
  • Utvecklingsmöjligheter
Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett stort tekniskt intresse, du har gått en teknisk utbildning på gymnasiet eller dylikt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har B-körkort.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är:
  • Flexibel
  • Driven
  • Nyfiken
  • Engagerad
Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

Vad innebär rollen?

I rollen som junior montör/servicetekniker kommer du att ta emot maskiner från företagets kunder. Du kommer utföra service, reparationer och underhåll av maskinerna. Du kommer tillsammans med teamet att planera dagarna och prioritera vad som behöver utföras just idag. Du har daglig kundkontakt både via telefon och besök ute hos kunderna när det behövs. Arbetstiderna är 07:00-16:00 måndag till torsdag, fredagar slutar alla 15:00.

2Complete

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.
Mer info
Kontaktperson
Emily Higgins
Telefon
Email
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
11 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare