Resande Service- och installationstekniker sökes

Resande Service- och installationstekniker sökes

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som resande Service- och installationstekniker i Mälardalen. Du kommer att arbeta med installationer och service av elektronik, IT och mekanik, arbetet utförs i projekt- eller uppdragsform. I rollen kommer du mestadels utgå från ditt hem men det kan även förekomma övernattningar på hotell då arbetet kommer vara på olika orter.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att arbeta med all EL och IT på bussar och tåg. Arbetet innefattar allt från att dra kabel till att arbeta med felsökningar. Som servicetekniker arbetar du ute hos kunden och du kommer arbeta både i team och ensam. Du kommer att utförda både planerade och akuta ärenden. Projektens längd kan variera från att vara under en dag till flera månader.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, arbetstiderna är kl:8.00-17.00 måndag till fredag. Dock kommer det förekomma förändringar utifrån varje projekt och uppdrag och det finns möjlighet till flexibel arbetstid under de tillfällena. Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir direktanställd av företaget om du får tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som tekniker, installatör eller påbyggare sedan tidigare. Du brinner för service och vill ge kunden det lilla extra. Då du arbetar på fältet samt på annan ort är det viktigt att du trivs med att resa i tjänsten. Vi söker dig som behärskar svenska i tal och skrift, du har B-körkort samt god datorvana. Tidigare erfarenhet av att arbeta med svagström inom bussar, tåg eller liknande är meriterande.
Som person är du noggrann, flexibel och serviceinriktad. Det krävs att du som person är ansvarsfull samt trivs med att ha många bollar i luften samtidigt. Vi ser att du ska vara samarbetsvillig och trivas med att arbeta både självständigt och med kollegor. För att passa i gruppen ser vi att du är ordningsam, ansvarstagande och lösningsorienterad. Du har en god kommunikationsförmåga och du representerar alltid företaget på bästa sätt när du bemöter kunder.

Är du intresserad? Skicka in ditt CV redan idag, urval sker löpande. Har du frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på 073 365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Servicetekniker, installation, reparation, service, underhåll
Mer info
Kontaktperson Emily Higgins
Telefon 073 365 68 32
Område Örebro stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget ges vid intervju