Projektledare fastighet till Örebroporten

Projektledare fastighet till Örebroporten

Projektledare / byggnadsingenjör inom byggnation och ombyggnation till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Örebroportens affärsidé är att aktivt utveckla miljöer som stärker Örebro. Som projektledare på Örebroporten kommer du att få vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns idag i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som projektledare och ansvara för ny-, om- och tillbyggnad av unika fastigheter. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en kreativ roll med stor frihet och eget ansvar. Du är en viktig knutpunkt i projekten och ansvarar för dem från idé och analys, till projektering och produktion, för att i slutfasen lämna över projekten till förvaltarorganisationen och hyresgäster. Ditt arbete kommer att utföras i en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som projektledare har du fullt ansvar för de projekt som du driver. Arbetet sker i ett nära samarbete med de hyresgäster som projekten uppförs åt samt med förvaltarorganisationen på Örebroporten. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Ansvar för att projektet levereras mot uppsatta mål
  • Ansvar för ekonomi-, kvalitets-, miljö- och tidsstyrning av projekten
  • Leverantörs- och myndighetskontakter kopplade till projekten
  • Delta i upphandlingsprocesser i samverkan med projektutvecklingschefen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen innebär även att ständigt utveckla ditt egna och avdelningens arbete gällande bland annat de interna uppdragsprocesserna samt med att förbättra arbetssätt.

Du kommer att tillhöra projektavdelningen och rapportera till projektutvecklingschefen.

VEM ÄR DU?

Du har en ingenjörsutbildning, gärna inom byggteknik, eller har genom många år i branschen liknande erfarenhet. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person har du en positiv grundinställning och ett stort engagemang i ditt arbete. I ditt arbetssätt är du ansvarstagande, analytisk och resultatorienterad. Du har en affärsmässig approach med kunden i fokus samt trivs med många kontaktytor.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökningar via email, vänligen sök via vårt ansökningsformulär. Du kan endast bifoga ditt CV, så skicka inget personligt brev då vi inte läser dem. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida http://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 15 mars (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.