Affärsinriktad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare

Affärsinriktad fastighetsförvaltare med tekniskt intresse sökes till Örebroporten Fastigheter i Örebro.

Vill du arbeta i ett bolag som har ambition att ligga i framkant gällande kundservice, digitalisering, hållbarhet och energi?
Vi söker nu en fastighetsförvaltare till Örebroporten vars affärsidé är att utveckla hållbara miljöer som stärker Örebro. På Örebroporten kommer du att vara delaktig i Örebros expansion och bidra till samhällsnytta. Örebroporten finns i fina lokaler vid Behrn Arena i centrala Örebro. Du får stora möjligheter att utvecklas i din roll som fastighetsförvaltare och ansvara för ett antal unika fastigheter. Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En spännande roll på en kreativ och positiv arbetsplats som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. I fastighets- och driftsavdelningen ingår fem förvaltare, tio drifttekniker, några specialister samt en förvaltningsadministratör. Du rapporterar till fastighetschefen. Du kommer att ansvara för ett antal "egna" fastigheter och är Örebroportens företrädare i fastighetsfrågor gentemot hyresgäster, myndigheter, leverantörer och entreprenörer på de fastigheter du förvaltar. För varje fastighet finns ett förvaltningsteam bestående av en fastighetsförvaltare och två drifttekniker. Du leder arbetet inom ditt förvaltningsteam.

Dina framtida arbetsuppgifter
 • Helhetsansvar för ekonomin avseende budget, uppföljning och resultat.
 • Att vara kravställare avseende projekt, upphandlingar och andra fastighetsknutna avtal på övergripande nivå.
 • Ansvar för avtal gällande skötsel, service, FM-avtal e t c.
 • Ansvar för underhålls- och förvaltningsplaner för dina fastigheter
 • Ansvar med stöd av hyresansvarig och uthyrningsansvarig för uthyrning av vakanta lokaler, avtalsskrivning mot hyresgäst, gränsdragningslista, FM-avtal mot kund, betalplaner för hyresgäst, hyresförhandling, upprättande av projektavtal samt in- och utflyttning.
 • Uppföljning av energi mot budget, återkommande felanmälningar, systematiskt brandskyddsarbete samt inrapportering av energi till myndigheter.
Rollen innebär också

Som fastighetsförvaltare har du mycket kontaktytor både externt och internt på Örebroporten. Du får möjlighet att samarbeta med människor med hög kompetens och den senaste tekniken inom fastighetsområdet. På Örebroporten finns även en egen projektavdelning och en utvecklingsavdelning.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en fastighetsteknisk alternativt fastighetsekonomisk bakgrund eller förstås både och. Du har också ett intresse för ny teknik inom fastighetsområdet.

Du har en stark egen drivkraft och trivs med många olika kontaktytor. Vidare så är du kommunikativ och lösnings- och utvecklingsorienterad. Du är också en person som trivs att arbeta både självständigt och tillsammans med andra.

Som medarbetare hos oss så lever du upp till vår värdegrund och vårt varumärkeslöfte:

Vårt varumärkeslöfte
 • Vi ser nya möjligheter
 • Vi är lyhörda, affärsmässiga och modiga
 • Vi bygger förtroende genom vårt arbete
 • Vi är stolta, kompetenta och pålitliga
 • Vi tar ett stort ansvar för den totala upplevelsen av oss som bolag
Vår värdegrund
 • I vår roll som medarbetare & kollega på Örebroporten har, och tar, vi alla ansvar för varandra
 • När jag är mitt uppe i min roll och utför mitt uppdrag gör jag det på ett sätt som också skapar förutsättningar för andra
 • När vi arbetar för Örebroportens mål vet vi att det är just samordningen och samarbetet som stärker vår företagskultur
INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Fastighet, Förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/