Upphandlingsansvarig

Upphandlingsansvarig

Till vårt upphandlingsteam söker vi en affärsorienterad upphandlare som självständigt kan samordna och genomföra upphandlingar av varor och tjänster samt entreprenader. Verksamhetens inköpsbehov är av mycket skiftande karaktär.

Arbetsuppgifter
Som upphandlare får du möjlighet att driva dina egna processer, från deltagande i inledande behovsanalyser och diskussioner med våra beställare, till upprättande av avtal och leverantörsuppföljning. I rollen ingår att vara ett stöd till organisationen i upphandlingsfrågor, upprätta och sammanställa förfrågningsunderlag, genomföra upphandlingar, medverka vid eventuella förhandlingar och utforma kontraktshandlingar. I arbetet ingår även att förvalta ingångna avtal samt medverka i utvecklingsarbete, följa upp att processen följer regelverket och genomföra utbildningsinsatser inom organisationen. Du kommer även att arbeta med upphandlingar för våra systerbolag i Örebro Rådhuskoncernen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole- eller universitetsutbildning och / eller erfarenhet inom byggnadsteknik eller annan utbildning med ingenjörsinriktning. Det är meriterande med utbildning inom avtalsrätt, entreprenadrätt och LOU. Vi ser att du har erfarenhet som upphandlare inom offentlig förvaltning. Det är även ett plus om du tidigare har erfarenhet som kontraktsansvarig samt har kunskap om hur en affär blir till, med allt från handlingar till ett färdigt kontrakt.

Personliga förmågor
Som person är du kreativ, flexibel och nytänkande. Du är strukturerad och drivande i ditt arbete samt har mycket god samarbetsförmåga. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och har förmåga att skapa varaktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. I rollen är det viktigt att du har god kommunikativ- och analytisk förmåga.

Anställningsform:
Tillsvidare. Heltid. Dagtid.

Din ansökan vill vi ha senast den 13 dec 2019.
Du söker tjänsten via Ansök-knappen nedan. Urvalet sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

För mer information är du välkommen att ringa:

Björn Forsberg, chef Ekonomi & Administration
Tfn: 019-19 42 33

Sten-Inge Dellevåg, facklig företräder Vision
Tfn: 019 – 19 42 24

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.