Upphandlare till Hållbar utveckling

Upphandlare till Hållbar utveckling

Upphandlare till Hållbar utveckling

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större? Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Du som person
Som person är du självgående, strukturerad och drivande i ditt arbete samt har mycket god samarbetsförmåga. Du är flexibel och vill vara med och utveckla bolagets upphandlingsfunktion till en ny nivå tillsammans med dina upphandlarkollegor. Vidare har du ett professionellt förhållningssätt och har förmåga att skapa varaktiga relationer och förtroendefulla samarbeten. I rollen är det viktigt att du är affärsorienterad samt har god kommunikativ och analytisk förmåga.

Arbetet kräver god social förmåga, noggrannhet och servicekänsla. Arbetet kräver vidare vana att arbeta både självständigt och i grupp, med parallella projekt och i perioder ett högt tempo.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att utveckla processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa då verksamhetens inköpsbehov är av mycket skiftande karaktär. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Du är lyhörd, drivande, tar egna initiativ och bidrar gärna till att de du arbetar med växer och utvecklas i sitt arbete.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid personlighet.

Din roll

Som upphandlare får du möjlighet att självständigt driva processer, från analys till uppföljning. Du blir ett stöd till organisationen i upphandlingsfrågor, upprättar och sammanställer förfrågningsunderlag, genomför upphandlingar, medverkar vid eventuella förhandlingar och utformar kontraktshandlingar. I arbetet ingår också att förvalta och följa upp ingångna avtal, medverka i utvecklingsarbete samt genom utbildningsinsatser säkerställa regelefterlevnad inom organisationen. ÖBO är i en expansiv period gällande digitalisering och vi tror därför att en hel del av de upphandlingar du kommer göra är inom IT- och digitaliseringsområdet.

Dina kvalifikationer
  • Högskole- eller universitetsutbildning inom juridik, ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig alternativt minst fem års praktisk erfarenhet av att arbeta med offentlig upphandling.
  • Mycket goda kunskaper, både i tal och skrift, i svenska språket.
  • Mycket goda kunskaper i Officepaketet.
Det är meriterande om du har:
  • god kunskap om inköps- och upphandlingsprocesser samt LOU
  • erfarenhet av att genomföra upphandlingar inom IT- och digitaliseringsområdet
  • erfarenhet av arbete i TendSign.
Anställningsform
Tillsvidare. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
Anna-Carin B Magnusson, chef hållbar utveckling, 019–19 42 91.
Sten-Inge Dellevåg, facklig representant för Vision, 019-19 42 24.

Vi behöver din ansökan senast 2021-09-26. Vi kan komma att påbörja intervjuer redan under ansökningsperioden.
Mer info
Kontaktperson Anna-Carin B Magnusson
Telefon 019 19 42 91
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 26 okt 2021 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet. Välkommen med din ansökan!