Projektledare el/tele till Fastighetsutveckling Örebrobostäder

Projektledare el/tele till Fastighetsutveckling Örebrobostäder

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har 23 200 lägenheter och 1 200 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.

Nu söker vi Projektledare el/tele som brinner för att vara med och bygga en attraktiv stad.

Vårt energiarbete har redan rönt stor uppmärksamhet både nationellt och internationellt och nu vill vi satsa vidare. Det gör vi dels i interna projekt men lika ofta i samarbete med externa samarbetspartners. Gillar du långsiktighet, kvalitet, innovation och teamarbete? Har du lätt för att driva egna projekt samtidigt som du tycker det är stimulerande att dela din egen och dina kompetenta medarbetares kunskaper med varandra så tycker vi du ska söka.

Om tjänsten
Vi söker en driven projektledare som är van att effektivt leverera projekt med hög kvalitet. Vi ser gärna att du har mycket god kunskap i fastighetsautomation, nätverksinstallationer, elinstallationer och säkerhetssystem.

Självständigt ansvara du för dina egna projekt samtidigt som du kommer vara att del av vårt team som driver våra ny- och ombyggnadsprojekt.

Vi har högt ställda krav på att du är kompetent, engagerad, strukturerad och inte minst positiv och lyhörd. Du gillar ett högt tempo och att arbeta självständigt med stort ansvar samtidigt som du är en lagspelare som gillar att dela med dig och ta hjälp av dina kunniga kollegor.

Kvalifikationer
Rollen som projektledare kräver ett strukturerat och självgående arbetssätt. Du har mycket god kompetens inom fastighetsautomation, nätverksinstallationer, elinstallationer och säkerhetssystem. Den har du förvärvat via utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du erfarenhet från entreprenader alternativt förvaltande verksamhet i ledande roll ser vi det som meriterande. Med det ser vi också att du har kunskap om byggnadslagstiftning och entreprenadsjuridik.

Det är också viktigt att du kan föra en dialog med såväl vår egen förvaltning som med entreprenörer. Det innebär att du har en mycket god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och tydlig i din kommunikation. Du är ambitiös, kreativ och tycker det är stimulerande att jobba i team. En självklarhet är att du har lätt att uttrycka dig i svenska så väl i tal som i skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I arbetet utförs dagliga resor inom kommunen vilket innebär ett krav på B-körkort.

Anställningsform
Tillsvidareanställning. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Din ansökan vill vi ha senast den 24 november 2019. Du söker tjänsten via Ansök-knappen nedan. Urvalet sker löpande.

För mer information är du välkommen att ringa:

Henrik Jorbrant, Gruppchef Projektledning-installation
Tfn: 019-19 42 94, 070 – 719 42 94
E-post: henrik.jorbrant@obo.se

Sten-Inge Dellevåg, facklig företräder Vision
Tfn: 019 – 19 42 24
E-post: sten-inge.dellevag@obo.se
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.