Lokalutvecklare Omsorgsfastigheter

Lokalutvecklare Omsorgsfastigheter

ÖBO Omsorgsfastigheter tillgodoser Örebro kommuns behov av goda bostäder för äldre och gruppbostäder för funktionshindrade genom att äga, upplåta, bygga och utveckla fastigheter för avsett ändamål. Idag har bolaget ansvar för ca 40 fastigheter med cirka
80 000 kvm yta. Omsorgsfastigheter är organiserat inom ÖBO Lokaler som totalt består av tolv medarbetare.

Nu söker vi en lokalutvecklare för en tillsvidareanställning som ser möjligheter och utmaningar i att, utifrån kundens behov, förvalta, anpassa och utveckla bostäder och lokaler i våra omsorgsfastigheter. Arbetsuppgifterna som lokalutvecklare finns inom områdena förvaltning, lokalutveckling och ombyggnation, underhållsinventering, planering och genomförande, fastighetsdrift, avtalshantering mm.

Vi söker dig som har erfarenheter av förvaltning, utveckling och drift av bostäder och lokaler. Vi ser gärna att du har en utbildningsbakgrund med kunskaper inom fastighetsförvaltning, samhällsbyggnad, fastighetsekonomi och hyresjuridik.

Ett personligt driv, ansvarstagande, kundfokus och problemlösare som ser möjligheter är bra egenskaper i det här arbetet. Du bör också ha en god analytisk förmåga och en vilja att utveckla dig själv och det du gör. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

För mer information är du välkommen att ringa Michael Gustavsson, gruppchef för Lokaler och Omsorgsfastigheter, 019-19 42 75. Facklig företrädare för Vision är Mona Liljenskog,
019-19 45 45. Din ansökan (personligt brev och cv) vill vi ha senast den 31 januari 2018.

Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi är en trygg arbetsgivare med goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Vi har precis flyttat in i vårt nybyggda kontor "Mötesplats ÖBO" där vi arbetar i ljusa, kreativa miljöer.

Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Michael Gustavsson
Telefon 019-19 42 75
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.