Lager- och installationssamordnare

Lager- och installationssamordnare

ETK (El, Tvätt och Kyla) består idag av 27 medarbetare. Vitvaruservice, är en av två enheter inom ETK och, består av 16 medarbetare som tillsammans arbetar med verksamhetens uppdrag att ge ÖBOs hyresgäster en god boendemiljö.

Nu söker vi ytterligare en lager- och installationssamordnare. Dina arbetsuppgifter kommer tillsammans med den andra lager- och installationssamordnaren och gruppchefen, att ansvara för lagerhantering, projekt och installationer. Du kommer att ha huvudansvar för vissa arbetsuppgifter och de innebär bland annat att:
  • Ha lageransvar för ETK, inventeringar, prislistor, lagersaldon, lageruppdateringar och beställningar av reservdelar
  • Beställa vitvaror och reservdelar (HLU – hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll, Ströbyten och proffstvätt)
  • Ta emot beställda varor i vår godsmottagning dagligen (tunga lyft ingår)
  • HLU-planera och genomföra (beställa installationer och planera utförandet)
  • Ansvara för beställning och installation av tillvalsinstallationer (tvätt, tork och disk)
  • Handha Remotexhantering av tillval, HLU, ströbyten mm
  • Internfakturera egen tid samt installationer och projekt mm
  • Kunna stötta och gå in och göra jobb vid arbetstoppar vid ledighet och semestrar

Vi söker dig med teknisk kunskap inom vitvaror och lagerhantering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av service inom lager, vitvaruservice eller proffstvätt. Du bör ha goda datakunskaper i Officeprogrammen samt grundläggande ekonomikunskaper.

Viktiga personliga egenskaper för tjänsten är att du är noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Du trivs att jobba i team och är duktig på att bygga positiva och affärsmässiga relationer såväl internt som externt. B-körkort är ett krav.

För mer information är du välkommen att ringa gruppchef Stefan Eriksson, 019-19 44 06 eller driftchef Johnny Ström, 019-19 43 50. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast den 3 april 2019. Den lägger du in via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder – människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Transport & Logistik, Lager, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 3 apr (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.