Fordonssamordnare

Fordonssamordnare

Vi bygger och utvecklar Örebro – vill du vara med?

ÖBO har till stor del underhåll och skötsel av fastigheter i egen regi. Det innebär att vi har en stor fordonspark. Cirka 200 personbilar, 90 elbilar (golfbilar) och cirka 30 övriga fordon/maskiner. Vi har även miljömål att minska utsläpp från vår fordon.

Som Fordonssamordnare arbetar du med att optimera vår fordonspark utifrån miljö, säkerhet och verksamhetsnytta. Du ansvarar för inköp och avyttring av fordon. Du samordnar service, besiktning, förbrukningar, fordonsdata, skadeärenden, försäkringar och övriga kostnader kopplade till fordon. Du utbildar även vår personal i trafiksäkerhet och dess miljöpåverkan.

Du har lägst gymnasieutbildning och erfarenhet inom trafik- och fordonsbranschen. Du är tekniskt intresserad av fordon och miljöfrågor. B-körkort är ett krav.

Dina personliga förmågor kommer vara avgörande i hur du lyckas med uppdraget. Vi ser att dina styrkor bör finnas i förmågan till samarbete, struktur och analys. Du är noggrann och kvalitetsmedveten samt gillar att befinna dig i strategiska forum. En självklarhet är att du har lätt att uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi kommer under 2019 flytta in i vårt nybyggda kontor "Mötesplats ÖBO" i Vivalla, som i hög grad är digitaliserat, där vi arbetar i ljusa, kreativa miljöer. Vi är en stor arbetsgivare som ger det lilla extra för att du ska bli en engagerad medarbetare på ett av Sveriges bästa bostadsbolag.

För mer information är du välkommen att ringa till Anna Jönsson, chef Fastighetsskötsel, på 019-19 42 29. Facklig företrädare för Vision är Sten-Inge Dellevåg, 019-19 42 24. Din ansökan vill vi ha senast den 10 dec 2018. Urval sker löpande. Du söker tjänsten via Ansök-knappen nedan.

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se. Vi tar endast emot ansökningar via denna länk.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Jönsson
Telefon 019-19 42 29
Område Örebro stad
Yrkesroll Administration, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 10 dec (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder och lokaler med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår devis hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål.