Energitekniker (vikariat)

Energitekniker (vikariat)

Är du en lyhörd och handlingskraftig person som uppskattar ett omväxlande arbete där du kan utvecklas? Och vill du till en arbetsplats där du får vara med och bidra till något större?
Då har du kommit helt rätt. ÖBO är inte som andra företag.

Vi försöker alltid att vara tillgängliga och vi bryr oss verkligen om våra hyresgäster och världen omkring oss. Och det som gör oss speciella är att vi är Örebros enda allmännyttiga bostadsbolag. Det gör att vi kan tänka långsiktigt och utveckla nya lösningar tillsammans med de som hyr av oss och andra i omvärlden. Vi tar helt enkelt ett djupare samhällsansvar och vår ambition är att vara med och utveckla Örebro i många år framöver. Tillsammans skapar vi ett levande Örebro.

Till enheten för ventilation- och driftteknik (VDT) söker vi nu energitekniker, som ska sköta den dagliga driften av våra fastighetstekniska system för energi i våra bostadsområden.

Du som person
Till dina personliga egenskaper hör att du är serviceinriktad, noggrann, har lätt för att samarbeta, är flexibel och är positiv och utåtriktad. Du kan självständigt planera ditt dagliga arbete och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har en vilja att utvecklas i arbetet.

Vi tror att du är en handlingskraftig person med förmågan att styra processer och se helheten i större projekt. Du trivs med att arbeta med effektiva metoder och uppskattar ett omväxlande och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas och växa. Du tycker om att vara en del av en kultur där olikheter får ta plats och där det är högt i tak.

Vi på ÖBO bryr oss om vem du är, därför lägger vi stor vikt vid din personlighet.

Din roll
Som energitekniker kommer du att arbeta med driftoptimering, tillsyn och service av fastighetstekniska installationer. I arbetet ingår att aktivt följa upp energiförbrukningar, och se till att våra fastigheter minskar sin klimatpåverkan utan att påverka hyresgästernas inomhusmiljö. Du bidrar med tankar och idéer för teknikutveckling och underhåll. I tjänsten som energitekniker kommer du ha kontakt med hyresgäster, projektledning och våra ramentreprenörer.

Dubidrar med kreativa lösningar och kan ta dig an nya utmaningar. I ditt arbete är du också med och bidrar till samhället i stort genom att lyssna och vägleda till utveckling.

Dina kvalifikationer
För att lyckas så ser vi att du har erfarenhet från drift och skötsel av värme- och ventilationsanläggningar. Du har en driftteknikerutbildning eller utbildning som vi ser likvärdig och även goda kunskaper i styr- och reglerteknik och energisystem. Eftersom vi jobbar med datoriserade fastighetssystem och arbetsordersystem så krävs god digital kunskap.

Du har:
  • Driftteknikerutbildning.
  • B-körkort.
  • Erfarenhet från yrkesområdet.

Anställningsform

Vikariat. Heltid. Med start enligt överenskommelse.

Intresserad? Hör av dig!
  • Klas Lombrant, Gruppchef, 019-19 44 23
  • Hanun Yevno, facklig representant för Fastighets, 070–719 44 55

Vi behöver din ansökan senast 2022-08-21. Varmt välkommen!
Mer info
Kontaktperson Klas Lombrant
Telefon 019-19 44 23
Område Örebro stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.obo.se/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖBO (ÖrebroBostäder) är ett allmännyttigt bostadsföretag som ägs av Örebro kommun och har närmare 23 000 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler. Vill du veta mer om oss och vad vi gör? Besök obo.se

ÖrebroBostäder arbetar aktivt med att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra medarbetare tycker att vi är en trygg arbetsgivare, att våra arbeten kännetecknas av ansvar, frihet och variation och att vi har goda utvecklingsmöjligheter och bra arbetskamrater. Läs gärna mer om hur det är att jobba hos oss på vår hemsida www.obo.se.

ÖrebroBostäder AB tillämpar kompetensbaserad rekrytering och utgår från våra värdegrunder - människors lika värde, miljöansvar, samhällsansvar och öppenhet.