Säljare Örebro

Säljare Örebro

Om Vägjobb i Sverige AB

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information.

http://www.vagjobb.se

Om tjänsten

Vi växer så det knakar och söker nu ännu en säljare till vår Örebrodepå! Att arbeta hos Vägjobb innebär att du får jobba i en bransch med mycket potential, i ett bolag där du får möjlighet till personlig utveckling och att växa i en familjär organisation.

Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö

Vår kärnverksamhet är att sälja och hyra ut säkerhetsanordningen samt tjänster kring arbetsplatser i anslutning till fordonstrafik.

I rollen som Säljare på Vägjobb i Sverige kommer du att finna, driva och vidareutveckla relationer med både nya och befintliga kunder. Våra kunder finns främst inom anläggningsbranschen men vi jobbar också med bland annat fiberbolag och kommuner.

I den här tjänsten får du en omväxlande vardag med både snabba inkommande affärer men också längre processer där du byggt upp en relation till kunden.

Rollen innebär även viss administrativa uppgifter så som skapande av offert, orderberedning samt rapportering.

Du har ditt kontor och utgår från vår depå i Örebro och besöker kunder i hela Örebroområdet med omnejd.

Arbetstiderna är måndag till fredag klockan 08-17 med möjlighet till flex mellan 07.00-08.00 och 16.00-17.00.

Om dig

För att trivas i rollen som säljare på Vägjobb i Sverige bör du vara en självgående och positiv person som trivs med att ge snabb och god service till kund. Du ska ha ett affärsmässigt tänk i ditt möte med kunden och förmåga att se potentiella möjligheter i kundens rådande behov. Du är en person som gillar högt tempo och strävar efter att överträffa dig själv. Då vi just nu arbetar för att utöka vår närvaro ännu mer i Örebroområdet kommer du behöva skapa många nya eller använda dig av tidigare kontakter vilket kräver att du är en förtroendeingivande individ som har lätt för att bygga relationer.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, trafikanordningar eller vägarbetsplatser sedan tidigare på ett eller annat sätt, det är dock inget krav men något som säkerligen kan komma att underlätta i ditt arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundkontakt. Tidigare säljarbete är inget krav men meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i rekryteringen av denna tjänst.

Krav:
  • Gymnasiekompetens
  • B-körkort
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av kundkontakt
  • God social förmåga
Meriterande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av sälj och kontakttagande över telefon
  • Utbrett nätverk i Örebros bygg- och anläggningsbransch
Övrigt

Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten besvaras av kajsa.palmer@vagjobb.se .

Individuell lönesättning.

Vi undanber oss erbjudanden från rekrytering och bemanningsföretag. Även hjälp med annonsering via media och sociala medier undanbedes, tack!
Mer info
Kontaktperson Kajsa Palmér
Telefon 072-4546798
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som medarbetare är du en del av Team Vägjobb där vi eftersträvar en trygg arbetssituation och gemenskap med respekt för individen. Sedan 2005 har vi varit drivande i arbetet att skapa trygghet för personal och trafikanter vid arbeten i trafikmiljö. Vägjobb rekryterar gärna internt vilket skapar möjligheter att utvecklas och växa i en organisation med korta beslutsvägar. Besök gärna vår hemsida för mer information www.vagjobb.se