Lagersäljare till Beijer Örebro

Lagersäljare till Beijer Örebro

Är du en aktiv och energisk person som trivs i en organisation med högt i tak och där du är en del av ett team med fokus på ansvarstagande och samarbete? Har du god erfarenhet av lagerarbete och innehar truckkörkort? Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Örebro!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Beijer Byggmaterial söker nu två lagersäljare till vår filial i Örebro. Du kommer i huvudsak att arbeta i brädgård med lagerplock under dagtid. Rollen innebär att arbeta och möta privat- & företagskunder som besöker filialen och lagret. Det kan bland annat innebära att mäta det kunden har lastat eller fått hjälp med att lasta. I arbetet ingår det även att lasta och lossa gods från lastbilar.

Dina huvuduppgifter som lagersäljare består av:
  • Alltid se, hälsa på och serva kunden i butiken
  • Försäljning till kund i lager eller butik
  • Ge professionella råd kring val och användning av produkter
  • Ta emot beställningar
  • Registrera ordrar


Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort och truckkort. Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ser som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och där utvecklingsmöjligheterna finns för den intresserade. Tjänsten är tillsvidare på heltid med placeringsort Örebro. Start för tjänsten är omgående/ så snart vi funnit rätt person.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial på 072-143 96 69.
Mer info
Kontaktperson HR Rekrytering Denise Nilsson
Telefon +46 752412149
Område Örebro stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 juli (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda.

Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.