Avdelningschef till MediaMarkt Örebro

Avdelningschef till MediaMarkt Örebro

Avdelningschef sälj

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

MediaMarkt Örebro söker nu en ny avdelningschef, sälj

Är du en passionerad, engagerad och driven person som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt Örebro är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att var bäst. Vi ger alltid det lilla extra och alltid sätter kunden i fokus.

Arbetsbeskrivning

I rollen som Avdelningschef kommer du att ha personalansvar för ett team på ungefär 4-6 personer. Det viktigaste för att lyckas med i rollen är att ta hand om våra kunder i världsklass. Målet är att alla kunder ska få en upplevelse och vara nöjda med den helhetslösningen vi alltid erbjuder. Du är ansvarig för avdelningens prestationer, resultat och måluppfyllelse vilket innebär att du dagligen kommer att arbeta med att coacha, utveckla och följa upp personalen i deras arbete samt arbeta med försäljning av avdelningens produkter. I din roll ingår även att, hantera lagerhållning, uppföljning och arbete med inköp. Du arbetar i nära kontakt med såväl leverantörer som med vår centrala inköpsavdelning.

Tillsammans med Varuhuschef, Customer Experience Manager och övriga avdelningschefer utgör du varuhusets ledningsgrupp och rapporterar till varuhuschefen.

Vem är du?
  • Du är prestigelös och en tydlig teamspelare som med hög energi och positivitet hugger tag i nya utmaningar.
  • Vi tror även att du är snabblärd och självständig.
  • Självklart har du inga problem att ta reda på information för att kunna genomföra för dig nya uppgifter.
  • Du trivs i en miljö där det händer mycket samtidigt, där nya uppgifter kan komma med kortvarsel och deadline tätt inpå.
  • Du planerar strukturerat din vardag för att säkerställa att rätt uppgifter genomförs vid rätt tid
  • Du drivs av att utveckla dina anställda och att jobba tätt tillsammans ses som en självklarhet.
Vi tror att du antingen har erfarenhet från en ledande befattning alternativt att tidigare har arbetat inom detaljhandeln men för närvarande har en ledande befattning i en annan bransch.

Är du intresserad?

Tjänsten är en heltid. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Start är omgående med respekt för eventuell uppsägningstid. Vi erbjuder ett generöst bonussystem + fast lön i en av Sveriges förmodligen roligaste brascher.

Skicka in din ansökan idag, dock senast 2020-05-31. Observera att intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tillämpar stor personlig lämplighet när vi tillsätter denna tjänst.

I våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Marcus Bjaaland, varuhuschef, bjaaland@mediamarkt.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration, Försäljning, Försäljningschef, Butik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av MediaMarkt
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?