Verksamhetsarkitekt till Örebro universitet

Verksamhetsarkitekt till Örebro universitet

Brinner du för att utveckla verksamheter och har en talang inom projektledning? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Örebro universitet söker en verksamhetsarkitekt / verksamhetsutvecklare med kunskaper inom verksamhetsmodellering och förvaltningsstyrning. Som verksamhetsarkitekt agerar du brygga mellan verksamheten och IT i arbetet att förenkla, automatisera och optimera befintliga processer för att maximera verksamhetsnyttan.

Vill du vara med och skapa förbättring med modern teknologi? Bra! Då kan detta vara din nästa utmaning!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds en roll med goda möjligheter att påverka i en verksamhet med korta beslutsvägar. Du får en central roll i ett härligt och positivt gäng med 100 % fokus på förändring och strävan att ständigt bli bättre och utvecklas.

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet. Vi är också måna om att ge utrymme för kompetensutveckling, personlig utveckling samt andra utvecklande aktiviteter. Här kommer du till ett universitet som ligger i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Driva förstudier och behovsanalyser
  • Driva kartläggningar av processer, flöden och arbetssätt
  • Proaktivt utveckla och föreslå förbättringar och investeringar
  • Vara rådgivande, stödjande och kravställande i verksamhetsutvecklingen
  • Leda och driva utvecklingsprojekt
  • Förvaltningsstyrning (pm3)
  • Vara drivande och delaktig för att utveckla/vidareutveckla digitala strategier
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

IT-avdelningen består i dagsläget av drygt 40 medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, drift/infrastruktur & systemutveckling samt IT-stab. Rollen som verksamhetsarkitekt är placerad inom IT-stab. Du kommer att vara ett stöd, rapportera till och arbeta nära IT-chefen. I rollen ingår du i ett forum som bereder, planerar och beslutar i olika arkitekturfrågor.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning och erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling i gränssnittet mellan verksamhet och IT. Du är en erfaren projektledare och van att analysera och ta fram effektiva, smarta och hållbara lösningar. Du har en god förmåga att tydligt kommunicera, visualisera och förankra idéer både i tal och skrift. Din analytiska förmåga är framstående. Du kan arbeta självständigt men har också lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Vidare har du förståelse och erfarenhet av förvaltningsstyrning enligt förvaltningsmodellen pm3. Det är meriterande om du är en certifierad verksamhetsutvecklare eller arkitekt.

Som person är du prestigelös, lyhörd och trivs med att ha många olika kontaktytor. Vidare har du ett starkt eget driv och brinner för att få vara med och utveckla verksamheter. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av digitalisering.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Organisationsutveckling, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 28 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/