Ekonomichef

Ekonomichef

Är du rätt person att fylla skorna efter vår nuvarande ekonomichef när hon går vidare mot nya utmaningar?

Som ekonomichef hos oss är du en del av ledningsgruppen samt ansvarig för vår ekonomi-avdelning. Det innebär att du skapar och upprätthåller rutiner för redovisning, likviditet, bokslut, budget, kund- och leverantörsreskontra, momsredovisning samt övriga delar som bolagets ekonomiavdelning hanterar. På vår ekonomiavdelning arbetar även en ekonomiadministratör.

Rollen hos oss kräver att du är en effektiv och tydlig organisatör med god förmåga att prioritera.
Vi förväntar oss att du är väl insatt i gällande ekonomiska regelverk, hur en verksamhet fungerar samt att det finns en god förståelse för hur förändringar och beslut påverkar helhet och effektivitet inom ett bolag.

En viktig del av rollen är att du utgör stöd och bollplank i ekonomiska frågor till övriga ledningen på Edekyl & Värme AB. Vi vill att du är proaktiv och driven vad gäller att utarbeta och presentera ekonomiska analyser. Vi vill också att du driver och stöttar kring affärsutveckling i linje mot våra nyckeltal och förbättringsområden.

Vi söker dig som har erfarenhet från en liknande roll i ett bolag i vår ungefärliga storlek. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att du har sinne för noggrannhet, ordning och reda och struktur är en självklarhet.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation under ständig utveckling. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://edekyl.varbi.com
Sista ansökningsdag 31 dec 2022 (28 dagar kvar)