Kalkylator/säljare till vårt huvudkontor

Kalkylator/säljare till vårt huvudkontor

Brinner du för kalkyl- och säljarbete inom kyla, värme och ventilation?

Vi söker dig som har förmåga att bygga kundrelationer, vara drivande, målinriktad och som har en stark drivkraft att göra affärer.

Som kalkylator/säljare hos oss så kommer du att vara en naturlig del av vårt huvudkontor och en viktig kugge i att fortsatt utveckla våra affärer och kundrelationer.

I rollen så utför du kalkyl- och säljarbete i linje med verksamhetens mål och strategiska planer. Du är delaktig under anbudsprocessen från förfrågan till ett färdigt anbud/beställning. Du har även förmågan att kunna projektera och konstruera egna tekniska lösningar och förslag. Du utgör även ett viktigt bollplank och stöd till våra projektledare under produktionsfasen.

Kundkontakter och försäljning ingår naturligt i rollen och med fokus på att både skapa nya samt att bibehålla och utveckla befintliga kundrelationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig att vara en del av ett familjärt företag där du snabbt känner dig hemma. För oss är det viktigt att vi trivs ihop och har kul på jobbet. I vår policy som arbetsgivare ser vi till att du får en trygg, säker och trivsam arbetsplats där du är med och påverkar. Du blir en del av en organisation och en bransch under ständig utveckling.

Vem är du?
Vi söker dig som sedan tidigare har erfarenhet inom kalkyl,- offert och säljarbete och gärna från en liknande roll i vår bransch. Har du dessutom tidigare praktisk erfarenhet av installation så är det ett stort plus i kanten. Du bör ha kunskap om de i vår bransch vanligast förekommande leveransbestämmelserna.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.edekyl.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (2 dagar kvar)