Enterprisearkitekt till Örebro Universitet

Enterprisearkitekt till Örebro Universitet

Vi söker en innovativ och affärsinriktad IT-arkitekt till Örebro universitet

Vill du vara med och skapa kostnadseffektiva IT-lösningar som skapar nytta för verksamheten? Vill du ha ett ansvar över IT-strategin men också arbeta operativt nära verksamheten? Trivs du med att ha ett mångfacetterat arbete med flera kontaktytor i en verksamhet som satsar på utveckling och tillväxt? Då kan du vara den IT-architect som vi söker till Örebro universitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Örebro universitets vision är att vara ett framstående universitet för en kunskapsbaserad samhällsutveckling. I dag rankas Örebro universitet bland de 500 främsta i världen enligt Times Higher Education 2019. En nära koppling mellan utbildning, forskning och samverkan är utgångspunkten för hela verksamheten. Här kommer du till ett universitet som ligger i framkant när det kommer till AI, automation och machine learning.

Som IT-arkitekt erbjuds en roll med stora möjligheter att påverka i en organisation med korta beslutsvägar. Det finns ett stort engagemang i alla delar av organisationen och en stor förbättrings-/förändrings vilja. Du blir en del i ett engagerat och kompetensstarkt team där samarbete och arbetsglädje är en viktiga komponenter.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för framtagande och underhåll av universitetets IT-arkitektur och IT-strategi
  • Utveckla och föreslå målarkitektur, förbättringar och investeringsplaner
  • Införa standardiserade arbetssätt
  • Kommunicera med nyckelpersoner i verksamheten
  • Kartlägga och omvandla behov till tekniska och effektiva lösningar för att tillgodose verksamheterna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I rollen kommer du att arbeta proaktivt med att säkra att IT-strategin ligger i linje med affärsmålen. Du kommer att ha en central roll i att se över teknikval, utveckla målbild, teknisk arkitektur, styra prioriteringar och driva förändringsarbetet framåt tillsammans med teamet.

Avdelningen består i dagsläget av drygt 40-tal medarbetare fördelade inom enheterna IT-service, Drift/infrastruktur & systemutveckling samt IT-stab. Denna tjänst är placerad inom IT-stab. IT-staben består idag av enhetschefer, IT-säkerhetssamordnare, verksamhetsarkitekt, infrastrukturarkitekt samt en systemförvaltare. Du kommer att vara ett stöd, rapportera till och arbeta nära IT chefen.

Örebro universitet erbjuder bra friskvård med gym, inomhushallar samt idrottsanläggningar på campusområdet.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom IT och ett antal års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter. Du har en god kompetens inom IT och teknik. Vi ser också gärna att du har ett genuint intresse för digitalisering och molnet då digitaliseringsarbetet kommer vara en del av arbetet.

Du har en god kommunikativ förmåga då du kommer att diskutera frågeställningar både med tekniska specialister och med personer utan djupare teknisk kunskap. Du får energi av att driva förändringsarbete, är en självgående person med god samarbetsförmåga. Som person är du analytisk och lösningsorienterad.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG IT Digital som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Malin Thoresson
Telefon 070-426 69 05
Område Örebro stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Arkitektur
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG IT
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG IT Digital: Specialister på fördomsfri IT-rekrytering TNG IT Digital är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som erbjuder fördomsfri IT-rekrytering och bemanning inom två områden: IT-support & drift och den digitala affären. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, och en transparent kandidatupplevelse utmanar vi våra kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG IT Digital, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Läs mer om TNG IT Digital: https://www.tng.se/rekrytering-tng-it-digital