Hallchef till Backahallen i Örebro

Hallchef till Backahallen i Örebro

Har du erfarenhet av att leda andra och har kunden i fokus? Bra! Då kan du vara den administrativa chef vi söker till Backahallen.

Som hallchef på Backahallen i Örebro får du en bred och varierande roll där du ansvarar för personal, ekonomi och fastighet. Du har troligen ett idrottsintresse och är en person som trivs i föreningslivet.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en roll som innebär stort eget ansvar för att hallen ska vara attraktiv och trivsam för både kunder, personal och den omfattande föreningsverksamheten. Tjänsten är helt rätt för dig som trivs i en flexibel roll, där du även deltar i evenemang utanför ordinarie arbetstid.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Leda och fördela arbetet
  • Utvecklingssamtal och lönesamtal
  • Medverka i rekryteringar och tillse att hallens olika funktioner är bemannade
  • Projektleda reparations- och förbättringsåtgärder på fastigheten
  • Begära in och värdera offerter och föredra större offerter för hallens styrelse
  • Ha kontakt med kommunen och myndigheter gällande administrativa ärenden.
  • Sköta ekonomi och administration
  • Representera hallen gentemot externa aktörer (media, grannar, andra hallar och föreningar, skolor e t c)
  • Vara delaktig i och hålla i evenemang i hallen
  • Inköp av produkter till shopen, caféet och övriga inköp
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Personalansvar för två vaktmästare, två receptionister, en shopansvarig samt några timanställda. Du rapporterar till den ekonomiska föreningens ordförande.

Klubbarna sköter verksamheten och har ansvar för klubbchefer, chefstränare och kanslist. Samarbetet er emellan är gediget.

VEM ÄR DU?

Som person är du service- och kundfokuserad. Du tycker också att det är viktigt att personalen ska trivas på sin arbetsplats.

Du är en duktig och noggrann administratör som trivs i en bred roll. Du behöver inte vara expert på racketsporter, men det är bra om du har ett idrottsintresse. Det är meriterande om du har haft personalansvar och en erfarenhet av föreningsliv.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Eva Sahlin
Telefon 0768-72 92 51
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Administration, Kontorschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2021 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/