VI SÖKER EN SERVICERÅDGIVARE

VI SÖKER EN SERVICERÅDGIVARE

Brinner du för att möta kunder och ge dem bästa tänkbara service? Då är det kanske dig vi söker! Just nu söker vi en servicerådgivare till ÖBAB Kia. ÖBAB är en fullserviceanläggning med bilförsäljning, serviceverkstad och reservdelsförsäljning.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som servicerådgivare arbetar du i frontdesk vilket innebär personlig kontakt med kunder, såväl vid disk som via telefon och e-post. Du tar emot våra kunder och rådgör med dem gällande service och reparation, samt bokar in deras beställningar på verkstaden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat mottagande och utlämning av bilar, dagplanering för tekniker samt att ta betalt efter utfört arbete.

KOMPETENSKRAV
Du är van att arbeta med kunden i fokus och vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom servicebranschen. Du har goda datorkunskaper och förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift. Kunskaper i affärssystemet Infoflex liksom erfarenhet av arbete i bilbranschen kan vara en fördel. Har du fordonsteknisk bakgrund och söker en ny utmaning, ska du inte tveka att söka. B-körkort är ett krav.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Din personlighet och din inställning är det vi lägger störst vikt vid. Vi vill att du har ett genuint intresse för kunden och en naturlig fallenhet för att kommunicera på ett positivt och professionellt sätt. Du är serviceinriktad och trivs med att ha kundens behov som en självklar utgångspunkt i ditt arbete. Vidare är du flexibel och finner dig väl tillrätta med ett högt tempo och varierande arbetsuppgifter, du ska ha förmågan att kunna göra många saker samtidigt. Att hålla en hög kvalité är viktigt för dig och du har ett strukturerat arbetssätt, är ordningsam och tilltalas av att arbeta för långsiktiga kundrelationer. Du är van att arbeta självständigt och tvekar aldrig att ge det där lilla extra. Självklart bidrar du till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats.

ANSTÄLLNINGSFORM OCH OMFATTNING
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid som startar med en provanställning.

Urvalsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag, därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla ÖBAB
Område Örebro stad
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.obabbil.se
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖBAB Örebro Bilbolag AB har funnits sedan 1987 och vi är idag ca 30 anställda. Vi finns i Lillån, Örebro, i två lokaler.
Vi är auktoriserade återförsäljare för Kia och Nissan, två framgångsrika bilmärken som är kända världen över, samt har ett brett utbud av begagnade bilar.