Projektledare till EBAB Byggservice

Projektledare till EBAB Byggservice

EBAB Byggservice (Erikssons Bygg i Mellansverige AB) har behov av att förstärka organisationen med en projektledare till Örebrokontoret, vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget EBAB Byggservice.

EBAB är ett väletablerat byggserviceföretag inom Örebro- och Västmanlands län och ingår i koncernen MBP Holding AB. EBAB utför byggservice, till- och ombyggnationer i olika storlekar. Till största del är det försäkringsrelaterade uppdrag som är EBAB's specialistområde.

EBAB har idag drygt 50 anställda varav 7 projektledare samt 2 kalkylatorer som är fördelade på 3st kontor Lindesberg, Örebro samt Köping.
Som projektledare ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande.

Arbetet handlar ständigt om att vårda befintliga kunder samt att bygga relationer för framtiden.

EBAB erbjuder dig
  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Seniora kollegor och bollplank
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos EBAB.

Arbetsuppgifter
I rollen ingår ansvar för planering, ekonomi, produktionsstyrning. Vidare kommer du att styra och planera arbeten med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi, och arbetsmiljö. Projektledaren har även budget- och arbetsledaransvar samt arbetar med prognostisering.
Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering och uppföljning av projektet som utförs i Meps och Hantverksdata/Entré som är de administrativa system som företaget arbetar i. Det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål.

Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar och som har en variation mellan kundmöten, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och att koordinera underentreprenörer.

Vem är du?
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmåga att självständigt planera ditt arbete och att arbeta med flera olika projekt samtidigt. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och förmåga att prioritera även i stunder då det är högt tempo. Arbetet innebär mycket samverkan med externa och interna kontakter, och det är därför viktigt att du har en god förmåga att skapa förtroende samt att bygga och bibehålla goda relationer. Du arbetar proaktivt, är både initiativrik samt lösnings- och förbättringsorienterad.

Erfarenheter:
  • Du har gedigen erfarenhet av projektering, projektledning och arbetsledning
  • Du har goda kunskaper i MS Officepaketet, främst Excel
  • Du har god vana av att arbeta i system som exempelvis Meps
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
Det är meriterande om du har en högskoleutbildning inom relevant område som t.ex. byggnadsingenjör eller byggnadstekniker, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Information och ansökan
Sista ansökningsdag är den 20 februari 2020, urval sker löpande. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För mer information kontakta Linda Axäng på telefon 079-340 54 42 alt mail linda.axang@axoconsulting.se.

Låter det här som en tjänst som passar dig? Tveka då inte att skicka in ditt CV snarast, vi ser fram mot din ansökan!
Tjänsten är på heltid och med tillträde omg eller enligt överenskommelse.

Om koncernen MBP Holding AB
EBAB ingår i en koncern som består av sju bolag:
MBP Holding AB, Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB), H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Gäre Bygg AB och
Karlskoga Byggnadsplåt.

I koncernen finns idag ca 130 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer om EBAB på: ebab.nu

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information och ansökan besök: www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post.
Varmt välkommen med din ansökan.
Mer info
Område Örebro stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://axoconsulting.se/
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (2 dagar kvar)