Hoppa till innehåll
Volvo Cars AB logotyp

Truckförare till bemanningsuppdrag på Volvo Cars

Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare på Volvo Cars i Olofström.
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med att serva produktionen med emballage eller arbeta vid utlastning där arbetsuppgifterna besår av att lasta- och lossa lastbilar och containrar.

Vi har löpande uppdrag med start omgående, samt sommaruppdrag.

Sommararbetet är förlagt under utvalda veckor i sommar och kan variera beroende på var i fabriken du arbetar. Volvo har semesterstängt vecka 29-31 och då är även du ledig. Vidare följer du fabrikens arbetstider för din skiftgång som är förlagd till antingen 2-skift eller ständig natt.

Formell kompetens
  • Du är fyllda 18 år
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • B-körkort
  • Truckkort TLP10, med minst B1-behörighet, kortet får inte vara äldre än fem år
Det är meriterande om du:
  • Läser eller har läst teknisk utbildning
  • Har tidigare arbetslivserfarenhet i form av industriarbete och truckkörning
Din bakgrund

Vi söker dig som trivs med att arbeta inom industri och är engagerad och positivt inställd till utmaningar. Du ska även kunna arbeta både självständigt och i grupp, vilket ställer krav på att du är flexibel, självgående, driven, tar egna initiativ och kan arbeta i ett högt tempo. Vidare krävs det att du har god förmåga att ta till dig instruktioner på svenska muntligt och i skriftlig form.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstidsanställning/Heltid/Olofström

Arbetet är förlagt till 2-skift eller natt.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Du söker tjänsten genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Sista ansökningsdag är 2023-06-04 Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden passerat, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
18 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Som bemanningskonsult hos Lernia är du anställd av oss, men jobbar hos någon av våra kunder. Hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare, men fler tillfällen att prova på olika arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare