Hoppa till innehåll
Som medarbetare inom Coors fastighetsleverans blir du en viktig del av våra verksamheter.
Du får styra över ditt arbete och får stora möjligheter att utveckla din tekniska kompetens.
Eftersom vi har många olika typer av kunder med många olika behov får du en varierande vardag och många möjligheter. Vill du växa i den roll du har nu eller prova på helt nya uppgifter framöver? Är du en serviceinriktad elektriker med nyfikenhet och engagemang för fastighetsdrift? Gillar du teknik och problemlösning? Då är rollen hos oss på Coor i Olofström något för dig!

Coor sköter drift och underhåll av fastigheter ute hos kund inom fordonsindustrin i Olofström. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla med kunden i fokus.

Om rollen:
Som elektriker kommer du arbeta brett och varierat inom fastighetsrelaterade tjänster i en dynamisk miljö. Du kommer tillhöra ett tekniskt arbetsteam om 18 personer varav 5 elektriker. Teamet består av både tjejer och killar som har god samverkan mellan kompetenserna i en stöttande, trivsam och inkluderande arbetskultur. Du arbetar i direkt anslutning till kund i dennes fastigheter och blir därmed Coors ansikte utåt.

I dina arbetsuppgifter som fastighetselektriker ingår bland annat:
 • Rondering, tillsyn och skötsel av fastigheter
 • Felavhjälpande underhåll
 • Delta i projekt och andra uppdrag utöver befintligt avtal med kund
 • Utföra reparationer, montage och installationer inom både fastighets-, kontors- och industrimiljö.
 • Vara en aktiv initiativtagare i det dagliga arbetet med att förbättra, utveckla och effektivisera vår leverans, både internt och mot kund.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med inledande provanställning på 6 månader med placering i Olofström och du rapporterar till Driftchef. Arbetstid är vardagar kl 07.00-16.00, övertid/beredskapsarbete kan förekomma inom arbetsgruppen.

Vår kandidat har:
 • Gymnasial utbildning, el- och energiprogram alt. motsvarande utbildning är ett krav
 • B-körkort är ett krav
 • Några års yrkeserfarenhet som elektriker är meriterande
 • God svenska och engelska i tal och skrift
Du är en initiativrik och målinriktad lagspelare med nyfikenhet och en vilja att lära som drivkraft. Du är en trygg och social person som bidrar till en god stämning i teamet och har en positiv och lyhörd kommunikation med medarbetare och kund. Du arbetar strukturerat, noggrant och håller snyggt och ordningsamt omkring dig. Du tycker om att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem.

Vi erbjuder:
 • Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats på ett expansivt företag
 • En fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag
 • Att bli en del av ett härligt team som motiverar och ställer upp för varandra och där vi dagligen arbetar tillsammans för att skapa och upprätthålla den fina kultur som vi har byggt upp
 • Kompetens- och karriärsutveckling för att våra medarbetare ständigt utvecklas och nyttjar sin fulla potential
Kontaktuppgifter och övrig information
Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Driftchef, Tony Persson på mobil 0732309126 alternativt via e-post tony.persson@coor.com. Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen med hänsyn till GDPR.

Vi genomför bakgrundskontroll på all vår personal. Vill du veta mer klicka här.

Vi ser fram emot din ansökan!

Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det varje dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Coor Service Management logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
15 dec. 2023 (12 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).
http://www.coor.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Fastighet
Företagslogga
Södertälje
Organisation & ledning
Företagslogga
Stockholms stad
Organisation & ledning
Företagslogga