Skrotbearbetare till Celsa Nordic Recycling

Skrotbearbetare till Celsa Nordic Recycling

Skrotbearbetare till Celsa Nordic Recycling

Har du erfarenhet av skrotbearbetning eller likvärdigt, uppskattar att vara ute året om och jobba fysiskt? Vill du ha en möjlighet att jobba på ett starkt växande företag? Då är denna tjänst något för dig!

Om kunden
Celsa Recycling startade som Holje Trading år 1999 som ligger i Olofström och återvinner 30 000 ton skrot per år till Europas miljövänligaste armeringsstål. Celsa har södra Sverige som arbetsområde och samlar in förbrukat järn- och metallskrot ifrån industrier, lantbruk, rivningar och andra skrothandlare.
I deras stål och valsverk som ligger i Norge återvinner de sedan närmre 750 000 ton stålskrot per år vilket motsvarar två Eiffeltorn per vecka. Celsas armeringslösning är en naturlig del av ett hållbart samhälle.

Om tjänsten
Som skrotbearbetare kommer du framförallt bearbeta järnskrot från större till mindre delar. Du kommer använda olika verktyg för att kunna utföra jobbet. Arbetet är utomhus så du behöver uppskatta utomhusarbetet och då det även innebär både statiska ställningar och bitvis tunga lyft behöver du vara fysiskt stark.

Krav för tjänsten är:
Heta arbeten
Erfarenhet av att hantera maskiner och tyngre material.
Uthållig, van vid fysiskt och tungt arbete.
Minst körkort för EU-moped
Svenska språket, flytande i tal och skrift.

Meriterande är:
Erfarenhet av att svetsa
Tidigare arbetat med järn och känner till olika material.
Truckkort, främst motviktstruck, hjullastare och ev grävmaskin.
Industribakgrund

Vi kommer gå igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan nu för att inte missa chansen.

Om anställningen
Anställningen är hos oss på Adecco, placering är hos vår kund. Tjänsten är en anställning på 100%, dagtid 07:00-16:00 med start omgående och den löper på i ca 6 månader, eventuellt längre.

Vem är du?
Vi söker dig som vill lära dig nya saker, teamspelare, självgående, problemlösare och driven person som uppskattar eget ansvar. Du behöver uppskatta att vara utomhus, arbeta fysiskt och vara van vid smutsigt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utvecklin och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats. I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringslösningar som interimslösningar.

I denna rekrytering innefattar videointervju som en viktig del i processen om du gå vidare efter din ansökan. Vi rekommenderar dig att utföra din videointervju omgående för att öka dina chanser.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sebastian Baard via vaxjo@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Olofström
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.